Тема: Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas
Na koks jusu megstamiausias didzejus ??? man tj visai nieko Tiesto ir visai nieko jo gabaliukas extasy ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Na koks jusu megstamiausias didzejus ??? man tj visai nieko Tiesto ir visai nieko jo gabaliukas extasy ![]()
DJ Mangoo-Eurodancer
dj supersonicboomboy - supersonicmegabassblast dancefloor remix ltd edition
nu kiekvienam savas stilius
ner shansu pasakyt geriausiaish geriausiu ir gabaliuka;) viena diena tas kita diena anas
taip kad
vejai:D siaip infected mashrooms - live in the dark forest setas geriausias nes ji teklausau kolkas:D
Geriauses Dj Tiesto pvz jo gabailai traffic arba adagio for stri ar kaip feat bt love co man sitei gabalai veza tikrai
tai apie tiesto einan kalba forume skaiciau:D tiesto nekuria ir jis sh komercijos ziurke kaip sakant;) JIS TURI GERUS PRODIUSERIUS T.Y SLAPTUS kurie kuria uz ji o kad ir jo muziak sh...... paskutinis:D
man dzin kas ka sneka man patinka ir tiek daukur dauks sneka
nu joapasaulis didelis vieniem ppsas patinka kitiem bliuzas jazzas ir t.t ![]()
cia visiskai pritariuy ![]()
geriausio gabalo nera imanoma pasakyti,nes kaip jau mineta buvo, zmoniu skoniai skiriasi
galime isreiksti tik savo asmenine nuomone..
ner shansu pasakyt geriausiaish geriausiu ir gabaliuka;) viena diena tas kita diena anas
taip kad
vejai:D siaip infected mashrooms - live in the dark forest setas geriausias nes ji teklausau kolkas:D
~ pritariu, senas bet geras
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas