Tema: Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas
Na koks jusu megstamiausias didzejus ??? man tj visai nieko Tiesto ir visai nieko jo gabaliukas extasy
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na koks jusu megstamiausias didzejus ??? man tj visai nieko Tiesto ir visai nieko jo gabaliukas extasy
DJ Mangoo-Eurodancer
dj supersonicboomboy - supersonicmegabassblast dancefloor remix ltd edition
nu kiekvienam savas stilius
ner shansu pasakyt geriausiaish geriausiu ir gabaliuka;) viena diena tas kita diena anas taip kad vejai:D siaip infected mashrooms - live in the dark forest setas geriausias nes ji teklausau kolkas:D
Geriauses Dj Tiesto pvz jo gabailai traffic arba adagio for stri ar kaip feat bt love co man sitei gabalai veza tikrai
tai apie tiesto einan kalba forume skaiciau:D tiesto nekuria ir jis sh komercijos ziurke kaip sakant;) JIS TURI GERUS PRODIUSERIUS T.Y SLAPTUS kurie kuria uz ji o kad ir jo muziak sh...... paskutinis:D
man dzin kas ka sneka man patinka ir tiek daukur dauks sneka
nu joapasaulis didelis vieniem ppsas patinka kitiem bliuzas jazzas ir t.t
cia visiskai pritariuy
geriausio gabalo nera imanoma pasakyti,nes kaip jau mineta buvo, zmoniu skoniai skiriasi galime isreiksti tik savo asmenine nuomone..
ner shansu pasakyt geriausiaish geriausiu ir gabaliuka;) viena diena tas kita diena anas taip kad vejai:D siaip infected mashrooms - live in the dark forest setas geriausias nes ji teklausau kolkas:D
~ pritariu, senas bet geras
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausias didzejus ir geriausias gabaliukas