121

Re: Myliu, nezinau ka daryti????

Evelina nepamirsk,kad meileje ir kare viskas imanoma wink

122

Artūras, 18 parašė:

jei myli,tj mylek karstai :DDD prsipazink meileje,gal jis su ja tik del to kad kitos geresnes nerand big_smile

tada vaikinas apgailetinas ir su tokiu neverta pasideti

123

nu zinot visi man patare kitaip tai kaip man pasielgti? beja rytoj jo geriausias draugas turi gimtadieni tai ten bus tik keturi zmones as mano, drauge, vaikinas kuri myliu ir jo geriausias draugas taigi tik mes 4 ruosemes gerti taigi idomu kas ten bus:? nu ka kai rytoj arba poryt:D gryziu tada parasysiu kas buvo;)

124

apsirenk kaip nors sexovai ir ji paviliok...:) ir stenkis daugiau bendrauti su juo...

125

suvilioti tai suvilioti bet kad jeigu netgi suviliosiu tai gi jis bus isgeres tai gali buti tada netikri jausmai o poto bus skaudu nors pabanditi verta. o bendrauti tai butinai dauk bendrausiu smile

126

na taip jei girtas tai nekas...bet is kitos puses girti iskalba visa teisybe...gal paaiskes,kad jam patinki?:-D

127

nu jo neblogai butu:) tada reikes viska i ji supilti ka tik turesim ir paklausti big_smile
nu ka nezinau kaip viskas bus ir nespeliosiu o poto kai namuo ateisiu papasakosiu;)

128

Jo jo, Evelina, papasakok. Mums visiems idomu bus suzinoti. Visgi smalsu, kaip ten ir kas vyko;)

129

sekmes tau dideliausios...;)

130

Danguole, 20 parašė:

sekmes tau dideliausios...;)

Prisidedu ir as prie Danguoles linkejimu:::441

131

Julija> kai tik namo ateisiu (netgi nakti) ir jeigu netgi jiegu nebus, vistiek ijungsiu kompjuteri ir parasysiu kaip viskas praejo wink
Danguole,Julija> aciu smile

132

zinot, viskas buvo veltui, o taip apie sia diena svajojau galvojau kad kasnors pavyks, bet nieko pan. visu pirma jo drauge atejo irgi bet veliau ne svarbu vienu zodziu nieko neivyko gero, o blogo tai biski ikritau i sudauzita buteli susizalojau teko eiti i lygonine nes vos samones nepraradau sad ir dabar negaliu mano ranka judenti, o susizalojau ten kur daznai zmones pjausta sau ranka kai nebenori gyventi sad

133

uzjauciu saulele neutral jeigu taip gal pabandyk kita vaikina nusiziureti....as suprantu,kad sunku,tiesiog bendrauk daugiau su kitais vaikinais gal kartais patiks...o kaip ten susizalojai...?

134

ejau ir kazkaip nezinau net kaip paslidau o ten sitklas gulejo ir man i ranka bet daugiau nieko neprisimenu tik zinau kad visi klause ar viskas gerai bet mano akys uzsidarinejo vienu zodziu galvoju as megojau arba buvau praradusi samone. nes kai nukritau buvo sviesu o kai vel atidariau akys tai buvo jau labai tamsu. galbut ir pasistengsiu kita surasti bet 6men. tai yra nemazai laiko sad

135

na as zinau ka tai reiskia...buvau pati taip ne karta isimylejus...zinau ta bejegiskuma,kai myli,bet negali but kartu...tiesiog stenkis daugiau uzsiimti megstama veikla...ir nukreipti mintis kitur...

136

tai pas mane buvo nesianiai toks jausmas kad as ji uzmirsau bet poto ji vel pamaciau ir.... pati supranti, o kiek tavo ta meile be atsako laikesi?

137

va,va pazistamas jausmas atrodo jau ji pamirsai,bet pamatai ir vel atrodo negali be jo...zinok tai net ne meile...o kazkoks isikabinimas i ta zmogu,net nemoku paaiskinti...o pas mane tokiu "meiliu" nemazai buvo...pamatai koki vyresni ir atrodo isimyli...bet tai tik susizavejimas...dabar jau praejo tokie dalykeliai...o tesdavosi tai kelis menesius tai kelias savaites...

138

as anksciau nuolat tik susizavedavou ir pas mane tai irgi tesdavosi pora savaicu arba menesiu bet taip ilgai dar niekada nebuvo

139

bet jeigu tu jo ilgiau nemacius apmirsti,tai cia tau jau irodymas...tiesiog stenkis maziau su juo matytis...

140

bet pvz. kai mes turejome vasaros atostagas 1,5 menesio tai as ji maciau tik mazdaug 5 kartus o kazkaip verkiau vistiek del jo