9,881

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Svarbu kad deretu prie kuno ir sielos . Ar matei borato kulturisto drabuzi, tas galui prilaikyt su sleikom ir fioletine spalva:::b02

9,882

Fiodoras, 24 wrote:

Svarbu kad deretu prie kuno ir sielos . Ar matei borato kulturisto drabuzi, tas galui prilaikyt su sleikom ir fioletine spalva:::b02

> maciau :::819 ir laaabai dziaugiuosi kad sita filma parsisiunciau o nejau ziureti i kina nes paskutinis :::123

9,883

Taip ber zvengas jama man panasesnis i jak ass ir tikrai ar cia filmas :::041

9,884

Fiodoras, 24 wrote:

Taip ber zvengas jama man panasesnis i jak ass ir tikrai ar cia filmas :::041

jackass ziureaju kine big_smile nors man tai nlb irgi patiko bet nors pasijuokiau is nesamoniu nes buvau su draugais gerais ir nuotaika gera buvo big_smile
> o boratas manes visiskai nejuokino na tik aki pamela i maisa kiso :::b02

9,885

Vel dingai is ekrano manu del to kad esi kitam puslapi:::041 o jo man dar nerodo hmm bandysiu iseiti ir vrl ieiti hmm

9,886

Va jau matosi tik jau akys merkiasi "jak as" tai dar naujo ne smile bet pazesiu
<turiu perzetri pasta ...visi pyksta kad rasineju naktimis hmm
<Labanaktis aciu uz idomu pokalbi riyoi gal pratesim :::b33

9,887

na cia kazkokios nesamones su tavo kompucdarosi wink

> saldziu sapnu jau einu apie miega pamastyti nes jau veloka :-)

9,888

Linas, 19 wrote:

Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis tongue ;D
^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D

ACIU LABAi.. deja, tavo palinkejimas neissipilde.:::b49.. sapnavau, kad matke mokiau 5-okus:::b49
>>> o tu eik pestuke iki stoties... eik eik... kas tau, studentui iki stoties nuo akropolio.. pataupyk 55ct... ka nors nusipirksi :::b18
bet va valgydama zinok persigalvojau, pamaciau vel greipfrutus ir vel prisiminiau palinkejimus tavo, tai as tau GERIAU ir NUOSIRDZIAU palinkesiu :::b18 kai bus meetas kaune :V is alytaus atvaryk pestuke,ir oras geras :::908:::122:::120 ir viska.... (ir as visai tau nemaunu kelniu ir smelio nepilu ir nedarau juk nieko wink )

9,889

Nijolė, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis tongue ;D
^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D

ACIU LABAi.. deja, tavo palinkejimas neissipilde.:::b49.. sapnavau, kad matke mokiau 5-okus:::b49
>>> o tu eik pestuke iki stoties... eik eik... kas tau, studentui iki stoties nuo akropolio.. pataupyk 55ct... ka nors nusipirksi :::b18
bet va valgydama zinok persigalvojau, pamaciau vel greipfrutus ir vel prisiminiau palinkejimus tavo, tai as tau GERIAU ir NUOSIRDZIAU palinkesiu :::b18 kai bus meetas kaune :V is alytaus atvaryk pestuke,ir oras geras :::908:::122:::120 ir viska.... (ir as visai tau nemaunu kelniu ir smelio nepilu ir nedarau juk nieko wink )

>>>>>>>>>>>>>>>
bet jau kaip Lina pazake apie ta 3.14zdavijoma tai jau iki stoties visa kelia zvengiau ;D ;D :::b02

9,890

o as nauja is jos ismokau... o brolis kita panasu pasake :::b18
nu, kai issikalineja is taves reikia sakyti >>
pasi3.14zdavok su arkliu - jo galva didesne
>>arba kai brolis sake >>pasi3.15zdavok su asilu - jo ausys ilgesnes wink
-----------------
zdz vaikai, siandien nebuciuosiu ne vieno, ne nesikabinsiu, nieko nedarysiu, nes jau vietoj sedziu sau laiminga ir grazi.. dar vakar jau buvau ant ligos slenkscio buvau.. bet siandien tai jau visai ...nosiniu ir vaistu karaliene :::a38

9,891

na as dar viena zn
man pusesere pasake ;D ;D

>> nusipirk turgui gaidi ir jam 3.14sk prota ;D ;D :::b02

9,892

o dievai ;D;D ;D ;D ;D ;D;D
>> ale arteja 10.000-asis, tai labai reikia priziureti, kad niekas nepamirstu, kad Auriui priklauso tas daiktas :::b18

9,893

ir netingit tiek rasineti big_smile

9,894

Nijolė, 20 wrote:

o dievai ;D;D ;D ;D ;D ;D;D
>> ale arteja 10.000-asis, tai labai reikia priziureti, kad niekas nepamirstu, kad Auriui priklauso tas daiktas :::b18

>>>
jei kuris nors parasys 10.000 posta tai as prizadu kad istrinsiu kad 10.000postas butu Aurio :::b18

9,895

Neziniuke, 18 wrote:

kai moki ir nori, nedaug trunki wink
-------
Linuk, jei cia isisiuobuos kalbos, tai daug trint reikes big_smile)

9,896

Neziniuke, 18 wrote:

ir netingek taip isirenginet :::041
< Labas LIETUVA! Lietuva Lietuva ...Lietuva ... PAVARYK ...Lietuva !!:::b25
< Taip Linuk as ir pritariu kad 1000 Tatos :::b18
< Ale pas mani 15 silumos :::041

9,897

labas rytas visiems;) 
>>uzbegau palinketi jums geros dienos:) siandien atsikelus pamaciau toooki grazu dangu, nuotaika puiki pasidare, tai galvoju reik ir su jum situo dziaugsmu pasidalint big_smile  na lekiu dabar jau i paskaitas;)
grazios jums pavasariskos dienos wink:::920

9,898

labas rytelis :::920
<>aciu Dianele, aciu labai.. as irgi dziaugiausi pavasariniu dvelksmu :::a48 bet daug negaliu as dziaugtis, nes vis dar sergu hmm bet siaip labai laiminga ir as ...
>>>.Fiodorai, ale kaip pavydziu tau tai nenormaliai.. ech... 15 laipsniu silumos, tai laukiu nesulaukiu...:::a03

9,899

Nu vo as ir susirgau ir snaglia taip beg, ne tas zodis:::b18 serveteles palikau i pencija ir pasijimiau paklodes kaip ju pakaitala :::041 gal reiketu vyno isgerti toki skanu turiu:) tureciau prastumti sia diena:) .O lauke taip grazu sako (per zines ) jau 200 metu taip silta It nebuvo :::041 manau Zemei istikro ledinmetis gresia hmm istirps viskas o Lietuva virs  vel juros dugnu kaip pries keleta milijonu metu hmm

9,900

snd tai jau megavausi ir as saule Pietu Lietuvos vaikis tongue
> jau kaip sviecia kaip sildo kaip sudyta sniega tirpdo grazu ziureti big_smile