Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Svarbu kad deretu prie kuno ir sielos . Ar matei borato kulturisto drabuzi, tas galui prilaikyt su sleikom ir fioletine spalva
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 493 494 495 496 497 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Svarbu kad deretu prie kuno ir sielos . Ar matei borato kulturisto drabuzi, tas galui prilaikyt su sleikom ir fioletine spalva
> maciau ir laaabai dziaugiuosi kad sita filma parsisiunciau o nejau ziureti i kina nes paskutinis
Taip ber zvengas jama man panasesnis i jak ass ir tikrai ar cia filmas
Taip ber zvengas jama man panasesnis i jak ass ir tikrai ar cia filmas
jackass ziureaju kine nors man tai nlb irgi patiko bet nors pasijuokiau is nesamoniu nes buvau su draugais gerais ir nuotaika gera buvo
> o boratas manes visiskai nejuokino na tik aki pamela i maisa kiso
Vel dingai is ekrano manu del to kad esi kitam puslapi o jo man dar nerodo bandysiu iseiti ir vrl ieiti
Va jau matosi tik jau akys merkiasi "jak as" tai dar naujo ne bet pazesiu
<turiu perzetri pasta ...visi pyksta kad rasineju naktimis
<Labanaktis aciu uz idomu pokalbi riyoi gal pratesim
na cia kazkokios nesamones su tavo kompucdarosi
> saldziu sapnu jau einu apie miega pamastyti nes jau veloka :-)
Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis ;D
^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D
ACIU LABAi.. deja, tavo palinkejimas neissipilde... sapnavau, kad matke mokiau 5-okus
>>> o tu eik pestuke iki stoties... eik eik... kas tau, studentui iki stoties nuo akropolio.. pataupyk 55ct... ka nors nusipirksi
bet va valgydama zinok persigalvojau, pamaciau vel greipfrutus ir vel prisiminiau palinkejimus tavo, tai as tau GERIAU ir NUOSIRDZIAU palinkesiu kai bus meetas kaune :V is alytaus atvaryk pestuke,ir oras geras ir viska.... (ir as visai tau nemaunu kelniu ir smelio nepilu ir nedarau juk nieko )
Linas, 19 пишет:Nijolyte sapnuok tu greipfurtu sultis ;D
^^ snd kvatojau kaip ji gere jas ir raukesi kaip ragana ;D
ACIU LABAi.. deja, tavo palinkejimas neissipilde... sapnavau, kad matke mokiau 5-okus
>>> o tu eik pestuke iki stoties... eik eik... kas tau, studentui iki stoties nuo akropolio.. pataupyk 55ct... ka nors nusipirksi
bet va valgydama zinok persigalvojau, pamaciau vel greipfrutus ir vel prisiminiau palinkejimus tavo, tai as tau GERIAU ir NUOSIRDZIAU palinkesiu kai bus meetas kaune :V is alytaus atvaryk pestuke,ir oras geras ir viska.... (ir as visai tau nemaunu kelniu ir smelio nepilu ir nedarau juk nieko )
>>>>>>>>>>>>>>>
bet jau kaip Lina pazake apie ta 3.14zdavijoma tai jau iki stoties visa kelia zvengiau ;D ;D
o as nauja is jos ismokau... o brolis kita panasu pasake
nu, kai issikalineja is taves reikia sakyti >>
pasi3.14zdavok su arkliu - jo galva didesne
>>arba kai brolis sake >>pasi3.15zdavok su asilu - jo ausys ilgesnes
-----------------
zdz vaikai, siandien nebuciuosiu ne vieno, ne nesikabinsiu, nieko nedarysiu, nes jau vietoj sedziu sau laiminga ir grazi.. dar vakar jau buvau ant ligos slenkscio buvau.. bet siandien tai jau visai ...nosiniu ir vaistu karaliene
na as dar viena zn
man pusesere pasake ;D ;D
>> nusipirk turgui gaidi ir jam 3.14sk prota ;D ;D
o dievai ;D;D ;D ;D ;D ;D;D
>> ale arteja 10.000-asis, tai labai reikia priziureti, kad niekas nepamirstu, kad Auriui priklauso tas daiktas
ir netingit tiek rasineti
o dievai ;D;D ;D ;D ;D ;D;D
>> ale arteja 10.000-asis, tai labai reikia priziureti, kad niekas nepamirstu, kad Auriui priklauso tas daiktas
>>>
jei kuris nors parasys 10.000 posta tai as prizadu kad istrinsiu kad 10.000postas butu Aurio
kai moki ir nori, nedaug trunki
-------
Linuk, jei cia isisiuobuos kalbos, tai daug trint reikes )
ir netingek taip isirenginet
< Labas LIETUVA! Lietuva Lietuva ...Lietuva ... PAVARYK ...Lietuva !!
< Taip Linuk as ir pritariu kad 1000 Tatos
< Ale pas mani 15 silumos
labas rytas visiems;)
>>uzbegau palinketi jums geros dienos:) siandien atsikelus pamaciau toooki grazu dangu, nuotaika puiki pasidare, tai galvoju reik ir su jum situo dziaugsmu pasidalint na lekiu dabar jau i paskaitas;)
grazios jums pavasariskos dienos
labas rytelis
<>aciu Dianele, aciu labai.. as irgi dziaugiausi pavasariniu dvelksmu bet daug negaliu as dziaugtis, nes vis dar sergu bet siaip labai laiminga ir as ...
>>>.Fiodorai, ale kaip pavydziu tau tai nenormaliai.. ech... 15 laipsniu silumos, tai laukiu nesulaukiu...
Nu vo as ir susirgau ir snaglia taip beg, ne tas zodis serveteles palikau i pencija ir pasijimiau paklodes kaip ju pakaitala gal reiketu vyno isgerti toki skanu turiu:) tureciau prastumti sia diena:) .O lauke taip grazu sako (per zines ) jau 200 metu taip silta It nebuvo manau Zemei istikro ledinmetis gresia istirps viskas o Lietuva virs vel juros dugnu kaip pries keleta milijonu metu
snd tai jau megavausi ir as saule Pietu Lietuvos vaikis
> jau kaip sviecia kaip sildo kaip sudyta sniega tirpdo grazu ziureti
Страницы Назад 1 … 493 494 495 496 497 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~