You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 52 53 54 55 56 … 76 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Jurga wrote:Ponaitissss wrote:gedukas wrote:Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.
na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai
Saulyte, Tu nueik į savo anketą ir pasižiūrėk, kaip pamokslauji pats . Kaip kiekvienoj Tavo karštoj žinutėj parašyta ko Tu neieškai. Kokios visos psichinės ir pasikėlusios, ir koks Tu dėl to nuskriaustas. Moteris traukia sėkmingi vyrai. O ne tokie nuskriausti. Tokių gaila. Bet žinai, su gailesčiu toli nekeliausi.
Ar tik ne tu cia verkei, kad visi geri vyrai toli, arba uzimti? Tai kokio velnio tu bobulyt mane mokini kaip man bendraut ir kaip man ieskot? Tavo koks reikalas kur ir ka as rasau? Apie sekme ne tau moralizuot. Jau tikrai tokia teoretike neimciau i poras. Vat, gedukas tave kabina, galit kartu tapti sio forumo pora :DDD
- Jurga
- Forumo Aktyvistas
Su Tavim diskutuot tai kaip su pliku pešiotis .
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
Tai ziurekit save, o jus pamokslaujat kas ir ka blogai daro. As tai neziuriu su kuo bendraujat ir ka kur rasot. Atsirado aukles.
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
As tau nenurodinejau jeigu ka. Ir tau as ne saulyte.
- Jurga
- Forumo Aktyvistas
Irgi dzin
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Viktorija
- Forumo Pradedantysis
Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt
- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
Viktorija, kur tu matai laido riterius? Siuo momentu?:)
1,072 Reply by Одинокий волк 2014-11-07 21:18 (edited by Одинокий волк 2014-11-07 21:24)
- Одинокий волк
- Forumo Dalyvis
- Tomas
- Forumo Vijurkas
Viktorija wrote:Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt
*facepalm* nuvertinti nes moteris nesugeba ivertinti vyro pastangu? ir kai rodai demesi merginai, ji dingsta kazkur?
- Одинокий волк
- Forumo Dalyvis
- Tomas
- Forumo Vijurkas
nepatinka kai rodai demesi, rasai jai ? tai kaip tada pazinti ta zmogu ? nuspet ar pagal kvapa uzuost? parasai - blogai, neparasai - blogai.
- Tomas
- Forumo Karalius
kad ir ka bekalbetume vis tiek viskas priklauso nuo merginos... mes galim per galva verstis, prisiekineti, reikalauti... bet sprendzia jos, ar draugauti ar nedraugauti... kaip sakoma, jei mergina nenores, nieko ir nebus
- Одинокий волк
- Forumo Dalyvis
- OLA
- Forumo Karalius
Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".
1,080 Reply by Tomas 2014-11-09 14:07 (edited by Tomas 2014-11-09 14:09)
- Tomas
- Forumo Vijurkas
OLA wrote:Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".
mano aplinkoj merginos mane atstumia, o ne as jas, nes niekaip joms neitinku. pvz vakar nutruko musu draugyste.. du menesius kartu buvom ir isvyko i anglija studijuoti, o as lietuvoj pasilikau... supyko vien del to kad neatvaziavau pas ja i anglija ir jai nepatinka bendraut per atstuma.. suprantu kad atstumas uzpisa (mane tai ziauriai uzpisa), bet tiesiog nenorejau vykti ten nes ji gyvena tokiam mieste kur su darbais yra nekokia situacija, laimes reikalas pas ja rasti kad ir paprasciausia darba. neduok dieve dar i minusa buciau nuejes ir visi mano uzdirbti pinigai lietuvoj butu prasvaistyti veltui... artimiausias miestas nuo jos miesto yra londonas ~140 km, bet kasdien tikrai neprivazinesi iki ten... apmaudu istikro..
Pages Previous 1 … 52 53 54 55 56 … 76 Next
You must login or register to post a reply