1061

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Jurga parašė:
Ponaitissss parašė:
gedukas parašė:

Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.

na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai big_smile

Saulyte, Tu nueik į savo anketą ir pasižiūrėk, kaip pamokslauji pats smile. Kaip kiekvienoj Tavo karštoj žinutėj parašyta ko Tu neieškai. Kokios visos psichinės ir pasikėlusios, ir koks Tu dėl to nuskriaustas. Moteris traukia sėkmingi vyrai. O ne tokie nuskriausti. Tokių gaila. Bet žinai, su gailesčiu toli nekeliausi.

Ar tik ne tu cia verkei, kad visi geri vyrai toli, arba uzimti? Tai kokio velnio tu bobulyt mane mokini kaip man bendraut ir kaip man ieskot? Tavo koks reikalas kur ir ka as rasau? Apie sekme ne tau moralizuot. Jau tikrai tokia teoretike neimciau i poras. Vat, gedukas tave kabina, galit kartu tapti sio forumo pora :DDD

1062

Su Tavim diskutuot tai kaip su pliku pešiotis big_smile.

1063

Tai ziurekit save, o jus pamokslaujat kas ir ka blogai daro. As tai neziuriu su kuo bendraujat ir ka kur rasot. Atsirado aukles.

1064

O Tu mums nenurodinėk, kur mums žiūrėt smile. Iš esmės tai dzin kam Tu ką nurodinėji. GERO VAKARO, SAULYT wink

1065

As tau nenurodinejau jeigu ka. Ir tau as ne saulyte.

1066

Irgi dzin wink

1067

cyc

1068

Visi turbūt suvokia, kad pusę tokių merginų yra tuščios big_smile Kalba baigta big_smile

1069

Vištos juk neskraido tik kudakuoja smile sarkazmu,humoru ta pasikelima lengvai sutvarkai big_smile

1070

Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt smile

1071

Viktorija, kur tu matai laido riterius? Siuo momentu?:)

1072 (redagavo Одинокий волк 2014-11-07 21:24)

Viktorija parašė:

Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt smile

Vyrai verkia,:D na savigarbos,ego vyriško neturi smile matyt 21amzius roles keičiasi,moterys suvyriškėjo,vyrai subobėjo big_smile Ponaiti,manau aplamai apie riterius šnekama smile as matau tokius,abejose barikadų pusėse smile

1073

Viktorija parašė:

*facepalm* nuvertinti nes moteris nesugeba ivertinti vyro pastangu? ir kai rodai demesi merginai, ji dingsta kazkur?

1074

Parodai demesi, jeigu gauni atgal bendrauji,jeigu ne palinki sėkmes.Moterims nepatinka kai lendi ,rasai daug/negalima , meilikauji,zarstai komplimentus ,nebent toms patinka kur gauna virtualaus dėmesio  ir jom tai vos ne euforija big_smile As už tai kad dėmesio rodyti negalima moterims , tik realybėje smile Nori dėmesio tegu eina i cirka arba zoo soda big_smile durni tie kas rodo ta demesi o paskui sako kad moterys išpuikusios ,daug dėmesio sulaukia ir sparnai išauga,auksciau bambos sokineja big_smile

1075

Одинокий волк parašė:

Parodai demesi, jeigu gauni atgal bendrauji,jeigu ne palinki sėkmes.Moterims nepatinka kai lendi ,rasai daug/negalima , meilikauji,zarstai komplimentus ,nebent toms patinka kur gauna virtualaus dėmesio  ir jom tai vos ne euforija big_smile As už tai kad dėmesio rodyti negalima moterims , tik realybėje smile Nori dėmesio tegu eina i cirka arba zoo soda big_smile durni tie kas rodo ta demesi o paskui sako kad moterys išpuikusios ,daug dėmesio sulaukia ir sparnai išauga,auksciau bambos sokineja big_smile

nepatinka kai rodai demesi, rasai jai ? tai kaip tada pazinti ta zmogu ? nuspet ar pagal kvapa uzuost? parasai - blogai, neparasai - blogai.

1076

Tomai,Tai as kalbu,jeigu tu parodai tau irgi turi smile va tada ir bendravimas viska parodo smile kelios žinutes ir matai ,yra bendravimas,dėmesys abipusis noras ar ne.

1077

kad ir ka bekalbetume vis tiek viskas priklauso nuo merginos... mes galim per galva verstis, prisiekineti, reikalauti... bet sprendzia jos, ar draugauti ar nedraugauti... kaip sakoma, jei mergina nenores, nieko ir nebus big_smile

1078

Bukim visi lygus,bendraukim su kuo norim big_smile Daug daug tu moterų,užteks visiems  pasirinkimas didelis,o moterims mažesnis ,nelabai užteks big_smile Teks  nusileisti vyrams ,arba nieko nebus big_smile Tikiuosi nesupyks mielosios smile

1079

Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".

1080 (redagavo Tomas 2014-11-09 14:09)

OLA parašė:

Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".

mano aplinkoj merginos mane atstumia, o ne as jas, nes niekaip joms neitinku. pvz vakar nutruko musu draugyste.. du menesius kartu buvom ir isvyko i anglija studijuoti, o as lietuvoj pasilikau... supyko vien del to kad neatvaziavau pas ja i anglija ir jai nepatinka bendraut per atstuma.. suprantu kad atstumas uzpisa (mane tai ziauriai uzpisa), bet tiesiog nenorejau vykti ten nes ji gyvena tokiam mieste kur su darbais yra nekokia situacija, laimes reikalas pas ja rasti kad ir paprasciausia darba. neduok dieve dar i minusa buciau nuejes ir visi mano uzdirbti pinigai lietuvoj butu prasvaistyti veltui... artimiausias miestas nuo jos miesto yra londonas ~140 km, bet kasdien tikrai neprivazinesi iki ten... apmaudu istikro..