Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Страницы Назад 1 … 51 52 53 54 55 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai ![]()
gedukas пишет:Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai
Saulyte, Tu nueik į savo anketą ir pasižiūrėk, kaip pamokslauji pats
. Kaip kiekvienoj Tavo karštoj žinutėj parašyta ko Tu neieškai. Kokios visos psichinės ir pasikėlusios, ir koks Tu dėl to nuskriaustas. Moteris traukia sėkmingi vyrai. O ne tokie nuskriausti. Tokių gaila. Bet žinai, su gailesčiu toli nekeliausi.
Nekiekviena avina mokslas lavina arba gali žmogui duoti gera patarima bet tai nereiškia kad jis juom pasinaudos.Linkiu prieš srove plaukti ir toliau svarbu tau tik nenuskesti.
https://www.youtube.com/watch?v=K5c-DBVwFTE
senas bet nemirtingas,va kaip reikia moteris kabinti ![]()
Ponaitissss пишет:gedukas пишет:Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai
Saulyte, Tu nueik į savo anketą ir pasižiūrėk, kaip pamokslauji pats
. Kaip kiekvienoj Tavo karštoj žinutėj parašyta ko Tu neieškai. Kokios visos psichinės ir pasikėlusios, ir koks Tu dėl to nuskriaustas. Moteris traukia sėkmingi vyrai. O ne tokie nuskriausti. Tokių gaila. Bet žinai, su gailesčiu toli nekeliausi.
Ar tik ne tu cia verkei, kad visi geri vyrai toli, arba uzimti? Tai kokio velnio tu bobulyt mane mokini kaip man bendraut ir kaip man ieskot? Tavo koks reikalas kur ir ka as rasau? Apie sekme ne tau moralizuot. Jau tikrai tokia teoretike neimciau i poras. Vat, gedukas tave kabina, galit kartu tapti sio forumo pora :DDD
Su Tavim diskutuot tai kaip su pliku pešiotis
.
Tai ziurekit save, o jus pamokslaujat kas ir ka blogai daro. As tai neziuriu su kuo bendraujat ir ka kur rasot. Atsirado aukles.
O Tu mums nenurodinėk, kur mums žiūrėt
. Iš esmės tai dzin kam Tu ką nurodinėji. GERO VAKARO, SAULYT ![]()
As tau nenurodinejau jeigu ka. Ir tau as ne saulyte.
Irgi dzin ![]()
cyc
Visi turbūt suvokia, kad pusę tokių merginų yra tuščios
Kalba baigta ![]()
Vištos juk neskraido tik kudakuoja
sarkazmu,humoru ta pasikelima lengvai sutvarkai ![]()
Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt ![]()
Viktorija, kur tu matai laido riterius? Siuo momentu?:)
Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt
Vyrai verkia,:D na savigarbos,ego vyriško neturi
matyt 21amzius roles keičiasi,moterys suvyriškėjo,vyrai subobėjo
Ponaiti,manau aplamai apie riterius šnekama
as matau tokius,abejose barikadų pusėse ![]()
Nu o jeigu apverst...kodėl LT vaikinai jaučiasi tokie nuvertinti?....Nes deja, bet dauguma jaučiasi laido riteriais, niekam nepaslaptis...ir visiems rekomenduojama nešliaužiot, o pakilt
*facepalm* nuvertinti nes moteris nesugeba ivertinti vyro pastangu? ir kai rodai demesi merginai, ji dingsta kazkur?
Parodai demesi, jeigu gauni atgal bendrauji,jeigu ne palinki sėkmes.Moterims nepatinka kai lendi ,rasai daug/negalima , meilikauji,zarstai komplimentus ,nebent toms patinka kur gauna virtualaus dėmesio ir jom tai vos ne euforija
As už tai kad dėmesio rodyti negalima moterims , tik realybėje
Nori dėmesio tegu eina i cirka arba zoo soda
durni tie kas rodo ta demesi o paskui sako kad moterys išpuikusios ,daug dėmesio sulaukia ir sparnai išauga,auksciau bambos sokineja ![]()
Parodai demesi, jeigu gauni atgal bendrauji,jeigu ne palinki sėkmes.Moterims nepatinka kai lendi ,rasai daug/negalima , meilikauji,zarstai komplimentus ,nebent toms patinka kur gauna virtualaus dėmesio ir jom tai vos ne euforija
As už tai kad dėmesio rodyti negalima moterims , tik realybėje
Nori dėmesio tegu eina i cirka arba zoo soda
durni tie kas rodo ta demesi o paskui sako kad moterys išpuikusios ,daug dėmesio sulaukia ir sparnai išauga,auksciau bambos sokineja
nepatinka kai rodai demesi, rasai jai ? tai kaip tada pazinti ta zmogu ? nuspet ar pagal kvapa uzuost? parasai - blogai, neparasai - blogai.
Страницы Назад 1 … 51 52 53 54 55 … 76 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?