Re: Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?
na pastebejau,linkiu siam forumui gausumo;)tarp kitko lb idomi tema.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na pastebejau,linkiu siam forumui gausumo;)tarp kitko lb idomi tema.
aciu, stengsimes
pastangos dar neviskas
nagi Astijau prapeski savo mintis.
gaila kad kartais uzsieniesiai nemoka apsaukti aprekti,kaip lietuviai...kokia tauta kokie ir paprociai bei tradicijos
aha na nevisi lietuvai saukia, as manau uzsienieciai yra labai moteriski.
as tik uz lietuvi waikina
aha na nevisi lietuvai saukia, as manau uzsienieciai yra labai moteriski.
Uzenietis uzsenieciui nelygus. Tikrai nepasakyciau, kad moteriski. Priklauso nuo salies.
Manau daugelis merginu yra paprasciausiai nusivyle lietuviais vyrais. Zinoma, ne visi vienodi, bet kaip sakoma, viena karta nusviles, pirstu i ugni nekisi.
Dar vienas faktorius gali buti fizinis potraukis, nes netgi tarp europieciu yra gan akivaizdus fiziniai skirtumai. Taigi cia jau priklauso nuo kiekvienos skonio.
Man asmeniskai, dauguma lietuviu yra per daug konservatyvus ir isitempe. Reikalauja per daug isipareigojimu. Kartais net per sentimentalus. Nors zinoma, mano nuomone pagrista tik tais lietuviais kuriuos esu sutikus, o ju buvo tikrai ne daug.
Galu gale, nesvarbu is kur zmogus yra, nes nors ir galima priskirti viena ar kita bruoza bendrai visuomenej, visada bus zmoniu kurie neatitinka nei vieno is tu bruozu.
ar zinojot ,kad ir lietuviai uzsienietems patinka:)viename klube (lietuvoje)patys to nezinodami nukabinom olandes ir gana simpatiskas,sake lietuvaiciai grazus:)
ar zinojot ,kad ir lietuviai uzsienietems patinka:)viename klube (lietuvoje)patys to nezinodami nukabinom olandes ir gana simpatiskas,sake lietuvaiciai grazus:)
Cia irgi tiesa. Viena mano draugiu alpsta del lietuviu vaikinu (ji Aire/Kanadiete)
na kitatauciams ir lietuviai uzsienieciai:)bet ne paslaptis , jog msusiskaism truksgta kulturingumo, demesingumo bei nusileisti ant zemes;)
Lietuvis nera toks svelnus,kaip uzsienietis,nera demesingas,retai,kada siekiantis tikslo,jis visada apsirenges treningais..niu nesakau yra ir lietuviu ciki,bet dauguma tikrai nera jau aukso verti..Bet tikrai geriau lietuvis,nei babajus..fu jie man nepatinka,nors is ju demesio netruksta
Niekuom jie nesiskiria tik demesingesni ir bakiu prilaiko daugiau ne vidutinis lietuvis.As taip manau
Kad ir lietuvis Tomuli dabar turi bapkiu,tik kad jis nemoka tinkamai su jomis elgtis..
Bet kaip sakoma Lietuvis lietuviuj nelygus,ar uzsienietis uzsienieciu
Na taip tiesa tik as sprendziu is to ka matau, o kad lietuvis babkiu nemoka konruoliuot tai tik tie kurie sedi restoranuose ir baruose ir tie kas balius kelia kas menesi
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko skiresi lietuviai vyrai nuo uzsenieciu vyru?