3781

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:

nia man tas daiktz nepadeda... :? Čia kažkaip visiškai ne su tuo susiję, o su kažkuo kitu, galbūt mano firewallu bet kiek viską knisau ir junginėjau, niekas nesikeičia... smile

na as nenorejau pasakyt, kad susije... :::003 norejau pasakyt, kad kai suzinosi, kodel cia taip, galbut tik pasijuoksi, kodel anksciau apie tai nepagalvojai smile

3782

hehe ;D niu juo ko gero taip ir bus ;D bet ne duok dieve tai bus po labai ilgo laikotarpio, tai tada tai tikrai nesijuoksiu ;D

3783

;D tada jau gal noresis save prakeikt.. ;D

3784

arba šiaip žinai profilaktiškai kompiuterį pro langą išmesti ;D

3785

;D ;D joa... tikriausiai... dar jei netingesi, palipsi ant stogo, kad taiip metus, jog geriau issitaskytu ;D

3786

aha, kad estetiškiau ir šiaip visaip fainiau skristų, kristų, ekspozituotųsi ;]

3787

dar issikviesk zurnalistus sakydamas, kad pats nori nusokt ir tada jie nufilmuotu kaip kompas krenta.. ;D

3788

nie tai manau kaikurie atvyktų vien dėl to, kad aš kaip organizacijos pirmininkas čia sugalvojau kažkokią atrakciją pasidaryt ;D

3789

gali but ;D
zinai, kai jau paminejai pirmininkus, tai prisiminiau, kad mano tetis biski nelaiku atsisake pirmininko vietos Lietuvos ukininku sajungoj... man butu labai praverte, jei stociau i LZUU ;D
nors siaip as galvoju, kad reikia viska gyvenima gaut savo jegom, tai sios mintys biski priestarauja viena kitai...

3790

niu žinok Lietuvoje niekada savo jėgom nepasieksi geriausio wink tad jeigu kas nors gali padėti tau pasiekti geriausių rezultatų, tai kodėl gi ne? :}

3791

na gal ir tavo tiesa... nereik but per dideliai idealistei smile

3792

idealizmas gerai, ir jo visada reikia turėti smile Tačiau savo rezultatų pasieksi tik tada jeigu išmoksi būti lanksti ir išlaikysi savo idealizmą smile gali būti lanksti situacijoms ir neprarasti savo idealizmo pagrindinių idėjų;)

3793

teisinga teorija smile turbut pats esi lankstus idealistas? big_smile
niekada nebuvau suformulavus tokiios teorijos, bet panasiai elgiuos... smile

3794

Niu as esu demokratiškų pažiurių jaunuolis, kuris idealistiškai vertina savo tėvynę ir save laiko užkietiejusiu patriotu wink O patriotizmas savaime yra labai idealistinis dalykėlis, kuris kartais prieina prie labai kuriuoziškų situacijų... tačiau norint netapti kažkokių tai rasistu ar diskriminuotoju, bei būti sėkmingu tarp kitokių idealogijų žmonių, tenka išmokti tolerancijos. O tolerancija ir yra lankstumas smile

3795

oho chebra na ir pavaret cia...:::034

3796

atsiprašau mes tikrai nenorėjom big_smile

3797

graziai kalbi.. smile
o kokias cia tas kurioziskas situacijas turejai omeny? smile

3798

na as jau viskas grazus ir kvepiantis ir erotiskai nusiteikes po vonios big_smile  .... rrrrrrrr ;D

3799

na įvairiai smile pavyzdžiui norint įrodyti kitiems kad esi patriotas turi nėšioti Lietuvos vėliavą ant peties, ir nieko čia ypatingo, tačiau kaikurie žmonės tai pamatę pradeda galvoti kad tu koks nors nacis big_smile o jei tą vėliavą pamato juodaodis, tai pradeda bėgti iš baimės, kad prismaugsiu kitątautį ;D

arba pavyzdžiui jei esi patriotas tai jau reiškias kad esi konservatorius ir nenori kažkokių pokyčių čia, kas automatiškai reiškia, kad esi mirtinas liberalizmo priešas... :?

3800

Linas, 19 parašė:

na as jau viskas grazus ir kvepiantis ir erotiskai nusiteikes po vonios big_smile  .... rrrrrrrr ;D

tai kai sakei grisi apie 12, turejai omeny, kad tiek ilgai maudysies?.. ;D
ps. Danguole, nereik nuo musu atitrukti ir nebusim privare wink
p.p.s. tas privare... kaip privare i kelnes... ;D ;D ;D