Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 234

- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...
Jolanta, 33 parašė:Vilius, 21 parašė:Jolanta, 33 parašė:Egle, 17 parašė:Va butent... dar viena iseijtis nuvest i ta mzieju...blyn kajp jisvadinasi nebepamenu..zn tik, kad bent kaune tj yra...ir ten baisenybiu tokiu pina..sako kad rukyt noras greit praeina...ten pabuvus...
.. vat ash ta pati galvoju, reikia kazkokios medziagos, kad pamatytu, gal tada kazkike susimastys..idomu kas per muziejus...
medicinos universesto anatomijos muziejus, bet ten galima pakliūti tik su grupe ir iš anksto susitarus. na štai mamyte, prašau suorganizuoti klasei ekskursiją:) bus naudinga, pats muziejus yra kaune, mickevičiaus gatvėje
... shirdingai dekoju, gera mintis, geras patarimas, rytoj pat pradesiu knaisiotis shia kryptim... na, o dabar varau, miegoti, ryt anksti i darba...prisesiu tik vakare...
aciu.
del to muziejaus tai galiu paskyt nieko nesigaus
buvau as ten maciau ir tuos plaucius viska ir kas pamatei ir tiek manes neatgrazintu o pramoga gera muziejuj pasiziurai sirdziu ranku pjaustytu dziovintu zmoniu jeguce

- Živilė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
kartais pagalvoju,ka su tais netikshom paaugliais daryt,kai bando isivaizduot esa suauge ir zaidzia su suaugusiu zaisliukais....prisiminiau save.....supratau,kad jokie paistalai apie sveikatos zalojima negelbeja,jokie moralai, jokie draudimai.....
bet vat priejau viena galima varianta
eureka!
manau, galima padaryti lazybas
na sunus vistiek kazko maz nori nauju rubu, riedlentes, nauju zaidimu, gal naujo telefono ar dar kazko...aishku viskas pagal galimybes... tai va sutari, kad jis nedaro to ano tiek aniek laiko ir tures ta ar ana.... bet velgi priklauso nuo bendravimo...nes pastarasis gali visai netureti sazines ir tiesiog apmulkinti.ir dar pries draugus nuejes pasigirs,kad jis lygis apgavo durna mama, kad neruko ir stai turi afigiena telefona...
sekmes!manau jos tikrai prireiks 

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
manau, jei protingas vaikis, tai susimastys bent siek tiek, nesvarbu, kad nemes ar kazkas,.. bet atminty jam liks ir tai jau yra pirmas zingsnis gera kryptim 

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Zviles irgi neblogas patarimas..Manau reiktu isbandyti tiesiog visus patarimus;)

- Algis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Laura, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
[quote
buvau as ten maciau ir tuos plaucius viska ir kas pamatei ir tiek manes neatgrazintu o pramoga gera muziejuj pasiziurai sirdziu ranku pjaustytu dziovintu zmoniu jeguce 
Cia KMU esantis anatomijos muziejus. Adresas Mickeviciaus 9. Tikrai verta.
O man mama auklejo kitaip: darai ka nori, uz pasekmes atsakai pati. kazkaip po tokiu jos pasakymu nebesinorejo nei gerti, nei rukyti... net pacioj "arsiausioj" paauglystej...
sunku turetu buti ziureti, kaip vaikas ritasi zemyn. Bet gal but issilakstys ir jam praeis?
Sekmes jums, Jolanta.

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Živilė, 20 parašė:kartais pagalvoju,ka su tais netikshom paaugliais daryt,kai bando isivaizduot esa suauge ir zaidzia su suaugusiu zaisliukais....prisiminiau save.....supratau,kad jokie paistalai apie sveikatos zalojima negelbeja,jokie moralai, jokie draudimai.....
bet vat priejau viena galima varianta
eureka!
manau, galima padaryti lazybas
na sunus vistiek kazko maz nori nauju rubu, riedlentes, nauju zaidimu, gal naujo telefono ar dar kazko...aishku viskas pagal galimybes... tai va sutari, kad jis nedaro to ano tiek aniek laiko ir tures ta ar ana.... bet velgi priklauso nuo bendravimo...nes pastarasis gali visai netureti sazines ir tiesiog apmulkinti.ir dar pries draugus nuejes pasigirs,kad jis lygis apgavo durna mama, kad neruko ir stai turi afigiena telefona...
sekmes!manau jos tikrai prireiks 
... mintis gal ir gera, bet kaip sakoma... pilna sedyne jau visko.... stengiausi, kad turetu viska... naa, aishku jam visko dar vis reikia, reikes pasvarstyti.... nebent pradeti mazinti, jo bagaza... bet dabar ziema, nelabai aktualu....

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Laura, 18 parašė:[quote
Cia KMU esantis anatomijos muziejus. Adresas Mickeviciaus 9. Tikrai verta.
O man mama auklejo kitaip: darai ka nori, uz pasekmes atsakai pati. kazkaip po tokiu jos pasakymu nebesinorejo nei gerti, nei rukyti... net pacioj "arsiausioj" paauglystej...
sunku turetu buti ziureti, kaip vaikas ritasi zemyn. Bet gal but issilakstys ir jam praeis?
Sekmes jums, Jolanta.
... dekoju, mintis leisti jam spresti, imtis atsakomybes uz savo veiksmus, taip pat gera.... pabandysim ir tai, na o shiandien ash tikiuosi gauti jo naujo sporto trenerio tel. nr :-)

- Edvardas
- Administratorius
- Neprisijungęs
man atrodo, kad pribrendo laikas Tomui pailsėt saveitėlę kitą.. šalinam iš forumo ir trinam visas žinutes offtopic lauk..

- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai teisingai:)kad kitiems nuotaikos negadintu:)

- Algis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
panos jus net nesigilinat i situacija! nei vienas pasiulimas
neveiksnu, jokio susitarimo su motina nebus jis tik palinkses sakys kad pasiraso o realei:-) jus isivaizduojat kad baxuras gali draugams pasakyt jog neina gert ar dar graziau i pisbali del to kad mama neleidzia? kazka tokio atsakes jis bus sumaltas i miltus uzduxintas ir tt. bei likusi paauglystes daly ji lydes patyce kad yramamyciukas

- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o tai ka jai daryt su tuo vaiku? jei viska leis, tai isvis bus belekas... rase gi, kad sunus niekuo nesidomi, isskyrus sitas nesamones. mano nuomone, tai sportu uzimt reikia visa jo laika, draugam gales pasakyt kad laiko neturi, skambes kaip suaugusio atsakymas. o kas cia per pisbaliai 14kos metu?idarbint po pamoku - kitas variantas. maziau durnystem laiko lieka

- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Jolanta, 33 parašė:
... mintis gal ir gera, bet kaip sakoma... pilna sedyne jau visko.... stengiausi, kad turetu viska... naa, aishku jam visko dar vis reikia, reikes pasvarstyti....
mano akimis, čia nelabai gerai. reikia, kad suprastų pinigo vertę, suprastų, kad tie daiktai/rūbai/whatever iš dangaus neatsiranda, kad tėvai turi sunkiai dirbti, kad jų vaikss visko turėtų, taigi mano galva vaiko negalima lepinti materealiais dalykais. nori geresnio telefono? taupyk.. manau labai svarbu yra išmokyti elgtis su pinigais
mane apskritai domina šitas atvejis ilgalaikėje perspektyvoje

- Marius, 23
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Jolanta, 33 parašė:...HELP... mano 14- metis sunus, ritasii zemyn... priesh menesi suzinojau, kad bando parukyti...o vat dabar, grizusi ish darbo radau gaaatava kaip shniuras...
nezinau ka daryti... fizines bausmes nenoreciau taikyti.... protingos kalbos nepasiekia tikslo...
Panaudojau shantaza, liepiau susirasti koki sportini uzsiemima, be sedynes trynimo prie kompo...
Gal kas turite kokiu pasiulymu?
Aciu
praleiskite daugiau! laiko kartu.

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
... achhh... taaiippp... shiandien vaikeliokas buvo trampunkte... pasirodo, vakar, kai buvo ishgeres, uzsiverte duju baliona, tas pripspaude rankos pirshtus, vienas neatlaike, skilo kaulas... vienu zodziu... su sportu teks palaukti, bet trenerio tel. nr. turiu:) .. susiskambino, susitare, kad ateis pasiziureti... kai pagis, eis treniruotis. Tai nors tiek ishloshiau, kol kas.
... jei apibendrinant, dievas trinktelejo per nagus, uz taureles kilnojima.

- Mindaugas, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
na su tokiu jaunuoliu tai taip... pastatyti buteli ir sakykit, kad geriam, jei jau uz nugaros tada ir pries mane
geriausiai ne koki daikta atimti, o pinigu nebeduoti
Dar jie jis laiko save pakankamai suaugusiu save, kad gertu iki nukritimo, tada su juo elkis kaip su suaugusiu, uzteks ji priziureti ir del jo rupintis...

- Rolandas, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Jolanta, 33 parašė:...HELP... mano 14- metis sunus, ritasii zemyn... priesh menesi suzinojau, kad bando parukyti...o vat dabar, grizusi ish darbo radau gaaatava kaip shniuras...
nezinau ka daryti... fizines bausmes nenoreciau taikyti.... protingos kalbos nepasiekia tikslo...
Panaudojau shantaza, liepiau susirasti koki sportini uzsiemima, be sedynes trynimo prie kompo...
Gal kas turite kokiu pasiulymu?
Aciu
Skamba kaip tipinio paauglio elgesys.. Nepastebėjau čia jokio ritimosi žemyn. Dėkok geriau televizijai, radijui, apskritai visai pop kultūrai, nuo kurios turbūt savo sūnaus nesaugai, o galbūt net ir pati ja domiesi.. Aš asmeniškai iš tokių dalykų išaugau dėka būtent savo nenoro taikytis su taisyklėmis ir apribojimais, stebėdamas ką daro dauguma žmonių, ir nenorėdamas būti toks kaip jie.
O jei būčiau savo tėvų klausęs, tuomet bučiau užaugęs tipinis "doras valstybės pilietis" , nesugebantis mastyti savarankiškai, nenorintis tobulėti dvasiškai, laiką leidžiantis galvodamas kaip "užkalti daugiau babkių" , žiūrėdamas idiotiškus sportus per TV ir... galima testi ir testi.. Tad tenoriu pasakyti jog taisyklių laužymas tokiame amžiuje gali išeiti ne tik į blogą pusę, svarbiausia stengtis visais įmanomais būdais iš savo vaiko išvaryti "bandos jausmą".

- Romualda, 29
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o rimtai...kaip kazkas cia sake... kiek jus laiko praleidziat su sunum?ka jus kartu veikiat? ir kodel nenorite jo idarbint kur nors laisvu nuo mokslu metu? va sito tai negaliu suprasti. darbas padetu tikrai.

- Gabriele
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
JOLANTA, kaip pedagoge pasakysiu taip... vaikai ruke, ruko ir rukys, jeigu....
tevai cia ne prie ko ir auklejimas manau niekuo detas.vaikas nori tiesiog pasididziuot pries draugus, koks as esu kietas, as rukau... lb geras budas nupirkti vaikui pora pakeliu cigareciu ir versti ji rukyti tol kol supykins gerokai... tada tiesiog jis supras kad tai yra neskanu... man taip paauglystej buvo su alkoholiu, viena karta apsinuodijau (14 - 15m) iki dabar negeriu nei laso... vien pauoscius supykina...
o prevenciniai dalykai zinok nelabai ir pagelbes, mokykloj tu jo nesukontruoliuosi, nes kas antras eina uz kampo per pertrauka parukyt... kodel jis taip daro? arba kitas budas: viska leisk ir nieko nedrausk... sito dalyko esme: vaikai daro tai kas jiems draudziama... bet kai teveliai viska leidzia, vaikams tiesiog darosi nebeidomu priesintis ir savaime susiformuoja ju galvelese, kad cia kazkas negerai ir pradeda protaut...
tik va siulau pamokyt praktiskai( kad parukytu prie taves be pertraukos pakeli, viena cigarete sutraukia, uzdegi antra ir t.t.) o tada pasakyt, jei nori vaikeli rukyk... leidziu...
+ tokio amziaus tiek mergaites tiek berniukai nori labai issiskirti is kitu ir pasijusti suaugusiu, o jau nebe vaiku...
o tu nebandei su juo kalbetis?
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 234
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.