41

Re: ...HELP... mano 14- metis sunus, ritasi zemyn...

Jolanta, 33 parašė:
Vilius, 21 parašė:
Jolanta, 33 parašė:
Egle, 17 parašė:

Va butent... dar viena iseijtis nuvest i ta mzieju...blyn kajp jisvadinasi nebepamenu..zn tik, kad bent kaune tj yra...ir ten baisenybiu tokiu pina..sako kad rukyt noras greit praeina...ten pabuvus...

.. vat ash ta pati galvoju, reikia kazkokios medziagos, kad pamatytu, gal tada kazkike susimastys..idomu kas per muziejus...

medicinos universesto anatomijos muziejus, bet ten galima pakliūti tik su grupe ir iš anksto susitarus. na štai mamyte, prašau suorganizuoti klasei ekskursiją:) bus naudinga, pats muziejus yra kaune, mickevičiaus gatvėje

... shirdingai dekoju,  gera mintis, geras patarimas, rytoj pat pradesiu  knaisiotis shia kryptim... na, o dabar varau, miegoti, ryt anksti i darba...prisesiu tik vakare...
aciu.

del to muziejaus tai galiu paskyt nieko nesigaus smile buvau as ten maciau ir tuos plaucius viska ir kas pamatei ir tiek manes neatgrazintu o pramoga gera muziejuj pasiziurai sirdziu ranku pjaustytu dziovintu zmoniu jeguce smile

42

kartais pagalvoju,ka su tais netikshom paaugliais daryt,kai bando isivaizduot esa suauge ir zaidzia su suaugusiu zaisliukais....prisiminiau save.....supratau,kad jokie paistalai apie sveikatos zalojima negelbeja,jokie moralai, jokie draudimai.....
  bet vat priejau viena galima varianta smile eureka! big_smile manau, galima padaryti lazybas big_smile na sunus vistiek kazko maz nori nauju rubu, riedlentes, nauju zaidimu, gal naujo telefono ar dar kazko...aishku viskas pagal galimybes... tai va sutari, kad jis nedaro to ano tiek aniek laiko ir tures ta ar ana.... bet velgi priklauso nuo bendravimo...nes pastarasis gali visai netureti sazines ir tiesiog apmulkinti.ir dar pries draugus nuejes pasigirs,kad jis lygis apgavo durna mama, kad neruko ir stai turi afigiena telefona...
sekmes!manau jos tikrai prireiks wink

43

manau, jei protingas vaikis, tai susimastys bent siek tiek, nesvarbu, kad nemes ar kazkas,.. bet atminty jam liks ir tai jau yra pirmas zingsnis gera kryptim wink

44

Zviles irgi neblogas patarimas..Manau reiktu isbandyti tiesiog visus patarimus;)

45

Jolanta, 33 parašė:

...HELP...  mano 14- metis sunus, ritasii zemyn... priesh menesi suzinojau, kad bando parukyti...o vat dabar, grizusi ish darbo radau gaaatava kaip shniuras...
nezinau ka daryti... fizines bausmes nenoreciau taikyti.... protingos kalbos nepasiekia tikslo...
Panaudojau shantaza, liepiau susirasti koki  sportini uzsiemima, be sedynes trynimo prie kompo...
Gal kas turite kokiu pasiulymu?

Aciu

jai katik pradejo rukyt ir tokiu metu yra vienas budas big_smile ziaurus bet veiksminagas big_smile
nuperkat bloka cigareciu, uzdarot nevedinama kabary ir neduodat nei vandens nei maisto ir neisleidziat kol visko nesurukys big_smile
taigi vems nuo cigareciu ne karta tai darydamas ir tt... nebenores paziuret ilgai i rukalus big_smile
o nuo alkoholio uzimtumas geras irgi yra big_smile suinstaliuot i kompa lineage2 100% garantija jai kabli pagaus kals sita zaidima diena po dienos ir pamirs kad reik bandyt isgert alkoholio big_smile bet tai irgi laikina pades tik kuriam laikui paskiau vis viena visokie meetai ir taip toliai big_smile

46

[quote

del to muziejaus tai galiu paskyt nieko nesigaus smile buvau as ten maciau ir tuos plaucius viska ir kas pamatei ir tiek manes neatgrazintu o pramoga gera muziejuj pasiziurai sirdziu ranku pjaustytu dziovintu zmoniu jeguce smile

Cia KMU esantis anatomijos muziejus. Adresas Mickeviciaus 9. Tikrai verta.
O man mama auklejo kitaip: darai ka nori, uz pasekmes atsakai pati. kazkaip po tokiu jos pasakymu nebesinorejo nei gerti, nei rukyti... net pacioj "arsiausioj" paauglystej...
sunku turetu buti ziureti, kaip vaikas ritasi zemyn. Bet gal but issilakstys ir jam praeis?
Sekmes jums, Jolanta.