Re: Glamonės viešame transporte
tikrai pradeciau kolioti,kas cia dabar visokie iskrypeliai liestis gali,tikrai ne...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Glamonės viešame transporte
tikrai pradeciau kolioti,kas cia dabar visokie iskrypeliai liestis gali,tikrai ne...
niu to jau per daug... yra vienas geras budas nuskausminti tokius, bet viesai nesakysiu: dar apkaltins smurto propagavimu:D
paneles saunuoles. Didele pagarba. jei lys tik kas nors iskart i snuki. jei buciau pana ir paliestu tai is kelienio i tarpukoji. 100% nokautas
jo tas tai veiksmingas dalykas, arba i nariuka kojos susileistu irgi....
Ta prasme, daznai pilnai autobuse/troleibuse, kad koks nepazistamas vaikynas stovintys shalia pradetu liesti uzpakaliuka, ar kokia kita kuno dali
) Kaip reagavote? Gal teko tai stebeti?
Jusu nuomone apie tai
tai kad tokių žygių dažniau seni kriošenos užsiima... jei vaikinas koks bent pasišlykštėjimo nesukelia ;D bet retai tokių drąsuolių pasitaiko ;]
geriau zodinis flirtas tai maloniau. gal todel jaunuoliai nlb lenda
o jei lenda tai pagrinde tie, kurie vos ant koju bepastovi...vakar vienas toks bande mane trulike paciupineti...;D artimiausioj stotelej islipo;D
tai ka padarei jam?:D
tarp koju pas juos labai jautru;D
yra teke, kelis kartus..... nu ka, skandalo nekeliau... nepradejau rekti kur cia rankas laikai,is karto kai pajutau, kad rankos ant mano kuno, tai per sausakimsa autobusa prasigrudau i kita autobuso gala..
Nesu nuotykiu ieskotoja, todel nuomone yra kategoriska..:)
man irgi teko tai patirti.... fui, slykstu... bet as tai nesusilaikiau ir uzkeliau toki skandala, kad ne as begau i kita autobuso gala, o tas istvirkelis is autobuso pabego;D
Siaip...Mano draugei taip buwo...Ji man issipasakojo!!!Jai buwo stresas..Smulkiau nepasakosiu,nes ji prase niekam nesakyti!
man buvo. zinokit slykstesnio dalyko gyvenime nebuvo. vidury dienos apytusciame trule vyras sedejes toliau, persedo salia. pajutau jo zvilgsni bet pati ziuriu pro langa. o tada girdiu: gal nori pasimyleti? atsisuku - o ten is po prasegto klyno kyso "patranka". siaubas! apie atsikirtima ar dejima i snuki nebuvo kalbos - gavau soka ir turbo greiciu nulekiau i kita trulo gala. dar ilgai neatsikvosejau...
fuuuuuuu ********* **.. dovile reikejo trenkt jam per patranka. nebutu daugiau saudes is kelienio visa jega
kaip duociau per snuki ... mane tai nervuoja visi tie "oi, atsiprasau, oi netycia" jooooo, emiau ir patikejau, kad netycia... kai netycia, tai tikrai zinai, kad netycia, o kai tau per uzpakaliuka ranka perbraukia ir sako netycia, tai taip ir duok per snuki
nebuvo taip nutike..tikiuosi ir niekada nebus..
fuuuuuuu ********* **.. dovile reikejo trenkt jam per patranka. nebutu daugiau saudes
is kelienio visa jega
tai jau po to apmasciau ka buciau darusi ir pan. bet tada buvo tiesiog reakcija. kiek zinau, tokie iskrypeliai veliau masturbuodamiesi prisimena isigandusi veida ir tai jiems teikia malonuma. vien apie tai pagalvojus mane nupurto...
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Glamonės viešame transporte