101

Re: One ar Ieskok?

man tai one fainiau

102

as one.lt naudojausi kai nelabai supratau kaip cia reikia elgtis su visu situ meniu ir draugu neturejau tik sese buvo....bet paskui susiradau daugiau pazistamu ir kazkaip i one reciau nueinu.....tik pazeti ar kas parase ar apsilanke........:D

103

one lb stringa, otai lb uzknis,tai as uz ieskok:D

104

man abu patinka wienodai na gal ieskok.lt siek tiek daugiau,tik wa, kad one.lt wiskas uz litus, o cia ydomus forumai big_smile

105

Cia daugiau realizavimo galimybiu, ten jos ribotos. Butu gerai, kad cia bent tureciau draugu tada tikrai but didelis plius siam dalykui, cia viskas aiskiau. Kolkas negaliu pasakyti kur geriau :::731

106

Justina, 17 пишет:

Butu gerai, kad cia bent tureciau draugu tada tikrai but didelis plius siam dalykui

Justina, nzn kaip tu, bet as tai savo draugu pasiklausiau, kurie turi ieskoke anketas ir susidrauginom :::920 nu, zinoma, onej anketas turi beveik visi, taciau juk keletas gal ir tures anketu siame nuostabiame ir mylimame puslapiukyje :::818 pasiklausk, juk cia irgi galima buti draugais wink

107

nu seip ir ten ir ten gerai bet gal sektiek one... smile (bet one labai daznai luzineja ir stiringa tai ir cia apsilankau ... abu labai saunus.... smile

108

tai va, kad onej sedi visi maziai  su savo legendiniais << visi i foruma >> 30 i 30... verkiu ;D
zdz, siandien tai pasibaisejau,kai onej moteriske amziuj, o uzsirasius visi i foruma.. ne, bet cia taibauda, brangieji :?

109

One.lt tiem kurie ja \tvarko\ , \rupinasi\ ,jiem kogero dzin ant vartotoju.
O cia, viskas kitaip.

110

va Linas pasake tiesa nes tikrai cia vartotojams demesis ne mazas wink

111

geras sawaip tiek ieskok tiek one skirtingi bet geri ir populerys

112

One.lt surinko 9taskus
Ieskok.lt surinko 23 taskus
Rezultatai: One.lt  yra populiari,  bet ji nesirupina savo vartotojais.
            Ieskok.lt  yra truputi maziau populiari,  bet uztat cia lankosi nuosirdus zmogeliukai :::818

113

na as net nzn.. neseniai cia tik uzsireginau :::047 bet one dar wis arciau sirdies :::808

114

ir ten ir ten "sedziu" bet dazniau cia

115

as tai sedziu taip pat ir cia ir ten, tik cia gal ilgesni laika jau esu, o ten kazkaip daugiau laiko praleidziu:::041

116

pripratimo reikalas turbut daug ka daro wink

117

Labiu labiausiai visados one nervuodavo letas krovimas...kol ta padarai ana...kas man dar nepatiko tai kad uz KIEKVIENA paslauga turi moket.Absoliuti nesamone.Cia zymiai geriau...
tie skinai visai nieko man patiko...gal ir nebutu buve gaila pinigeliu tokiam dalykui...na bet jis ir buna tik draugu skilty...tik.:)
Del ieskok trukumu tai...nezinau ar cia sena problema ar ne bet tarkim kelias minuetes nk nedarai ir atjungia.kartais nereikia ne keliu minuciu

118

Simona, 14 пишет:

Labiu labiausiai visados one nervuodavo letas krovimas...kol ta padarai ana...kas man dar nepatiko tai kad uz KIEKVIENA paslauga turi moket.Absoliuti nesamone.Cia zymiai geriau...
tie skinai visai nieko man patiko...gal ir nebutu buve gaila pinigeliu tokiam dalykui...na bet jis ir buna tik draugu skilty...tik.:)

skinas dar nieko pasilieka kol nusprendi pakeist... o zinuciu formatavimas ir t.t lieka tik 30 d :::022 poto vel uzsisakinek. beje cia (www.ieskok.lt) yra idomiu temu. man tas patinka wink

119

as va sumasciau dar viena ieskoko pliusa uzrasyt >> jei neuzdarai lango,ir nueini kita psl, paskui vel gali grizti i ieskok nesiregistraves << ta prasme, nereikia is naujo regintis, o onej reikia,..

120

one