Re: One ar Ieskok?
man tai one fainiau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man tai one fainiau
as one.lt naudojausi kai nelabai supratau kaip cia reikia elgtis su visu situ meniu ir draugu neturejau tik sese buvo....bet paskui susiradau daugiau pazistamu ir kazkaip i one reciau nueinu.....tik pazeti ar kas parase ar apsilanke........:D
one lb stringa, otai lb uzknis,tai as uz ieskok:D
man abu patinka wienodai na gal ieskok.lt siek tiek daugiau,tik wa, kad one.lt wiskas uz litus, o cia ydomus forumai
Cia daugiau realizavimo galimybiu, ten jos ribotos. Butu gerai, kad cia bent tureciau draugu tada tikrai but didelis plius siam dalykui, cia viskas aiskiau. Kolkas negaliu pasakyti kur geriau
Butu gerai, kad cia bent tureciau draugu tada tikrai but didelis plius siam dalykui
Justina, nzn kaip tu, bet as tai savo draugu pasiklausiau, kurie turi ieskoke anketas ir susidrauginom nu, zinoma, onej anketas turi beveik visi, taciau juk keletas gal ir tures anketu siame nuostabiame ir mylimame puslapiukyje
pasiklausk, juk cia irgi galima buti draugais
nu seip ir ten ir ten gerai bet gal sektiek one... (bet one labai daznai luzineja ir stiringa tai ir cia apsilankau ... abu labai saunus....
tai va, kad onej sedi visi maziai su savo legendiniais << visi i foruma >> 30 i 30... verkiu ;D
zdz, siandien tai pasibaisejau,kai onej moteriske amziuj, o uzsirasius visi i foruma.. ne, bet cia taibauda, brangieji :?
One.lt tiem kurie ja \tvarko\ , \rupinasi\ ,jiem kogero dzin ant vartotoju.
O cia, viskas kitaip.
va Linas pasake tiesa nes tikrai cia vartotojams demesis ne mazas
geras sawaip tiek ieskok tiek one skirtingi bet geri ir populerys
One.lt surinko 9taskus
Ieskok.lt surinko 23 taskus
Rezultatai: One.lt yra populiari, bet ji nesirupina savo vartotojais.
Ieskok.lt yra truputi maziau populiari, bet uztat cia lankosi nuosirdus zmogeliukai
na as net nzn.. neseniai cia tik uzsireginau bet one dar wis arciau sirdies
ir ten ir ten "sedziu" bet dazniau cia
as tai sedziu taip pat ir cia ir ten, tik cia gal ilgesni laika jau esu, o ten kazkaip daugiau laiko praleidziu
pripratimo reikalas turbut daug ka daro
Labiu labiausiai visados one nervuodavo letas krovimas...kol ta padarai ana...kas man dar nepatiko tai kad uz KIEKVIENA paslauga turi moket.Absoliuti nesamone.Cia zymiai geriau...
tie skinai visai nieko man patiko...gal ir nebutu buve gaila pinigeliu tokiam dalykui...na bet jis ir buna tik draugu skilty...tik.:)
Del ieskok trukumu tai...nezinau ar cia sena problema ar ne bet tarkim kelias minuetes nk nedarai ir atjungia.kartais nereikia ne keliu minuciu
Labiu labiausiai visados one nervuodavo letas krovimas...kol ta padarai ana...kas man dar nepatiko tai kad uz KIEKVIENA paslauga turi moket.Absoliuti nesamone.Cia zymiai geriau...
tie skinai visai nieko man patiko...gal ir nebutu buve gaila pinigeliu tokiam dalykui...na bet jis ir buna tik draugu skilty...tik.:)
skinas dar nieko pasilieka kol nusprendi pakeist... o zinuciu formatavimas ir t.t lieka tik 30 d poto vel uzsisakinek. beje cia (www.ieskok.lt) yra idomiu temu. man tas patinka
as va sumasciau dar viena ieskoko pliusa uzrasyt >> jei neuzdarai lango,ir nueini kita psl, paskui vel gali grizti i ieskok nesiregistraves << ta prasme, nereikia is naujo regintis, o onej reikia,..
one
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → One ar Ieskok?