1

Tema: :D

visi zmones gyvena gerai ir laimingi, kol nesuzino, kad kazkas gyvena geriau ir laimingiau... wink

2

Re: :D

bisk neikirtau temos :?

3

nesamone tai ir toliau gyvenkim manydami kad esam laimingi, kam save kamuoti zinant kad kazkas laimingesnis?

4

Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?

5

Linas, 19 parašė:

Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?

man irgi butu idomu suzinot big_smile

6

sad

7

nu tai pasakyk ka cia reik rasyt nes as pavyzdziui neikirtau :::201

8

kazkaip kuo toliau tuo daugiau matau cia tokiu temu (kaip moderatore pasakiau ;D )

9

ko cia nepatenkinti ir tas korteles metot???

10

nesupratai tai ir neatsakinek

11

Kristina persiskaityk forumo taisykles TAISYKLÄ–S , tada reikšk pretenzijas..

12

tai tada nieks neatsakines man atrodo nes tema rimtai neaiski :?

13

Kristina, gal Tu nelaiminga,kad tokie klausimai kyla? O gal Tave ėda pavydo kirminas?
Manęs tai kažkaip nežeidžia tai,akd kiti gyvena geriau. Visada save raminu tuo,kad kitiems dar blogiau būna.:)

14

O MAN PRIESINGAI

15

Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele big_smile

16

tai ikisk galva i smeli ir neziurek arba kaip tik stebek pacius turtingiausius ir galingiausius ir sek ju pavyzdziu big_smile

17

tau sekasi kad kazkas cia diskutuoja nes kitaip uzrakintu tema, o seip tai as dziaugiuosi kad "negimiau su marskineliais" nes kartais per daug sekmes iseina i nelaime. kaip su karalium,kuris norejo viska ka palies paversti auksu... o jei kitam sekasi labiau as dziaugiuosi del jo big_smile

18

Ovydas, 20 parašė:

Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele big_smile

o ką ta žalia korta turėtų duot? big_smile kelią toliau kurrt tokias temas? ;D
Kristina, tema būtu gal ir normali, jei būtum ją kitaip pateikus wink
o jei atsakant į temą, tai man dzin, kad kiti gyvena geriau ar blogiau, dėl to sau galvos nekvaršinu.

19

gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?

20

Beatrice, 12 parašė:

gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?

iš viso žmonės turėtų savo kalbos nekraipyti. o rašyti taisyklingai. gi ir pačiam naudingiasu kai moki greitai taisyklingai spausdinti tongue