Тема: :D
visi zmones gyvena gerai ir laimingi, kol nesuzino, kad kazkas gyvena geriau ir laimingiau... ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
visi zmones gyvena gerai ir laimingi, kol nesuzino, kad kazkas gyvena geriau ir laimingiau... ![]()
bisk neikirtau temos :?
nesamone tai ir toliau gyvenkim manydami kad esam laimingi, kam save kamuoti zinant kad kazkas laimingesnis?
Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?
Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?
man irgi butu idomu suzinot
nu tai pasakyk ka cia reik rasyt nes as pavyzdziui neikirtau 
kazkaip kuo toliau tuo daugiau matau cia tokiu temu (kaip moderatore pasakiau ;D )
ko cia nepatenkinti ir tas korteles metot???
nesupratai tai ir neatsakinek
Kristina persiskaityk forumo taisykles TAISYKLÄ–S , tada reikšk pretenzijas..
tai tada nieks neatsakines man atrodo nes tema rimtai neaiski :?
Kristina, gal Tu nelaiminga,kad tokie klausimai kyla? O gal Tave ėda pavydo kirminas?
Manęs tai kažkaip nežeidžia tai,akd kiti gyvena geriau. Visada save raminu tuo,kad kitiems dar blogiau būna.:)
O MAN PRIESINGAI
Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele ![]()
tai ikisk galva i smeli ir neziurek arba kaip tik stebek pacius turtingiausius ir galingiausius ir sek ju pavyzdziu ![]()
tau sekasi kad kazkas cia diskutuoja nes kitaip uzrakintu tema, o seip tai as dziaugiuosi kad "negimiau su marskineliais" nes kartais per daug sekmes iseina i nelaime. kaip su karalium,kuris norejo viska ka palies paversti auksu... o jei kitam sekasi labiau as dziaugiuosi del jo ![]()
Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele
o ką ta žalia korta turėtų duot?
kelią toliau kurrt tokias temas? ;D
Kristina, tema būtu gal ir normali, jei būtum ją kitaip pateikus
o jei atsakant į temą, tai man dzin, kad kiti gyvena geriau ar blogiau, dėl to sau galvos nekvaršinu.
gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?
gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?
iš viso žmonės turėtų savo kalbos nekraipyti. o rašyti taisyklingai. gi ir pačiam naudingiasu kai moki greitai taisyklingai spausdinti ![]()
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться