Tema: :D
visi zmones gyvena gerai ir laimingi, kol nesuzino, kad kazkas gyvena geriau ir laimingiau...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
visi zmones gyvena gerai ir laimingi, kol nesuzino, kad kazkas gyvena geriau ir laimingiau...
bisk neikirtau temos :?
nesamone tai ir toliau gyvenkim manydami kad esam laimingi, kam save kamuoti zinant kad kazkas laimingesnis?
Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?
Kristina :{} ar tu supranti kodel sita tema sukurei ? na man lb idomu argumentuok :?
man irgi butu idomu suzinot
nu tai pasakyk ka cia reik rasyt nes as pavyzdziui neikirtau
kazkaip kuo toliau tuo daugiau matau cia tokiu temu (kaip moderatore pasakiau ;D )
ko cia nepatenkinti ir tas korteles metot???
nesupratai tai ir neatsakinek
Kristina persiskaityk forumo taisykles TAISYKLÄ–S , tada reikšk pretenzijas..
tai tada nieks neatsakines man atrodo nes tema rimtai neaiski :?
Kristina, gal Tu nelaiminga,kad tokie klausimai kyla? O gal Tave ėda pavydo kirminas?
Manęs tai kažkaip nežeidžia tai,akd kiti gyvena geriau. Visada save raminu tuo,kad kitiems dar blogiau būna.:)
O MAN PRIESINGAI
Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele
tai ikisk galva i smeli ir neziurek arba kaip tik stebek pacius turtingiausius ir galingiausius ir sek ju pavyzdziu
tau sekasi kad kazkas cia diskutuoja nes kitaip uzrakintu tema, o seip tai as dziaugiuosi kad "negimiau su marskineliais" nes kartais per daug sekmes iseina i nelaime. kaip su karalium,kuris norejo viska ka palies paversti auksu... o jei kitam sekasi labiau as dziaugiuosi del jo
Uz tokia tema skirciau jau zalia kortele
o ką ta žalia korta turėtų duot? kelią toliau kurrt tokias temas? ;D
Kristina, tema būtu gal ir normali, jei būtum ją kitaip pateikus
o jei atsakant į temą, tai man dzin, kad kiti gyvena geriau ar blogiau, dėl to sau galvos nekvaršinu.
gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?
gal cia bisk per ziauriai uz VIEN didziasias raides kortele ? :?
iš viso žmonės turėtų savo kalbos nekraipyti. o rašyti taisyklingai. gi ir pačiam naudingiasu kai moki greitai taisyklingai spausdinti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis