Re: Nasosas ?
pazymejimai jus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nasosas ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pazymejimai jus
pazymejimai jus
siaip:V esu ne gyvulys ,bet vistiek
tai suprantama
Dovilė, 21 parašė:Tomas, 24 parašė:Dovilė, 21 parašė:nu man jokio grozio neteikia melyne ant kaklo, todel tikrai nenoreciau jos....
Matai taip pazymi savaja kad niekas prie jos nelystu
aga ir vaikstai kaip su etikete:D dar geriau jei esi atkales savo nasoso forma, tai tada kiti gali nuspresti pagal nasosa: "o sita pana Tomo..."
man atrodo nera reikalo visiems demonstruoti kad esi ne vienisa. kaip atrodai kai pasirodai oficialioj aplinkoj arba kad ir pas gimines ir visi zino tai, kas yra tik 2 zmoniu intymus pasaulis.
kaip galima apseiti be teritorijs pazimejimo taip ji nesa zine visems apie mane
ziurek kad keliu panu nepazymetum, nes po to jos gali susitikt, ir tada tavo paaiskinimu nebereikes
ir pazymejimai tada dar lb isryskes
na cia tai tiesa ;D kaip karvem ir arkliams inicijalus ant uzpakalio isdegint taip zinosi is kokios bandos kilus
Tomas, 24 parašė:Dovilė, 21 parašė:Tomas, 24 parašė:Dovilė, 21 parašė:nu man jokio grozio neteikia melyne ant kaklo, todel tikrai nenoreciau jos....
Matai taip pazymi savaja kad niekas prie jos nelystu
aga ir vaikstai kaip su etikete:D dar geriau jei esi atkales savo nasoso forma, tai tada kiti gali nuspresti pagal nasosa: "o sita pana Tomo..."
man atrodo nera reikalo visiems demonstruoti kad esi ne vienisa. kaip atrodai kai pasirodai oficialioj aplinkoj arba kad ir pas gimines ir visi zino tai, kas yra tik 2 zmoniu intymus pasaulis.
kaip galima apseiti be teritorijs pazimejimo taip ji nesa zine visems apie mane
ziurek kad keliu panu nepazymetum, nes po to jos gali susitikt, ir tada tavo paaiskinimu nebereikes
Nu nieko baisaus is to pacio miesto neturiu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nasosas ?