Re: volkswagen
man tai gerai ir tas scirocco...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
man tai gerai ir tas scirocco...
**** as ant visu siroku,iroku,bemsas geriausiai
o as ta pati ant tavo tu bmw
gerai nepradekit,bo dar uzrakins tema
VW Pasat sedanas gerai atrodo ir rieda. Varikliai praktiskai beveik "neuzmusami"
kiek zinau, tai liaudies vezimas, o ne automobilis:)))
seip liaudies vezimas yra golf mk2
esmes nekeicia abudu grabavykai )
o kai kam uzh tuos "grabavykus" geresnes mashinos nera, tjp kad nereikia varyt
o kai kam uzh tuos "grabavykus" geresnes mashinos nera, tjp kad nereikia varyt
pritariu
Vat uzh visus tuos golfuxus ir shirokus, kuriuos chia visi bando ishgirt shustresnis yra 100 kartu taip nekaltai atrodantis vw.cora2ukas.G60, uzh tuos bmw5 irgi, o apie 124 vapshe nekalbu,o kas drysta ginchytis galim pamegint pralekt pas mane tik 1.8 litriuko, bet bele ka padesiu i vieta.
Dar norechiau pabresht bent jau ju nera tiek daug, nes nebelekas gali juos ipirkt. . .Tai del to ir yra didelis smagumas turet toki auto, kuris visiems ir tinka ir patinka.
Ka volkswagenas yra sukures iki 90m, tai coradas yra etalonas viso to:)
jo pas corrado nemazai arkliuku yra,tik va,kad kompresoriai nelaikai tai ne kas o seip tai mano svajone jisai yra
tomas nemanau kad beleka padetum i wieta.... pagalwok wien apie siauraakiu nesamones tokiu metu :]
ramiai ramiai apie vw.pats turiu.o tai nieks nepirks jai varysit:)pas mane golfas III lengvute gerai traukia ,miesto masina ,patogu parkuotis,auksta sedesena
Vat uzh visus tuos golfuxus ir shirokus, kuriuos chia visi bando ishgirt shustresnis yra 100 kartu taip nekaltai atrodantis vw.cora2ukas.G60, uzh tuos bmw5 irgi, o apie 124 vapshe nekalbu,o kas drysta ginchytis galim pamegint pralekt pas mane tik 1.8 litriuko, bet bele ka padesiu i vieta.
Dar norechiau pabresht bent jau ju nera tiek daug, nes nebelekas gali juos ipirkt. . .Tai del to ir yra didelis smagumas turet toki auto, kuris visiems ir tinka ir patinka.
Ka volkswagenas yra sukures iki 90m, tai coradas yra etalonas viso to:)
nereik taip ant 124 mersu varyt .yra 3 litru 24 voztuvu 220 aj .tik kainuoja nuo 9000-15000 lt ir varikliai genda maziau nei bmw5
is vw tai tik passatas yra nrm masina o visos kitos tai barskantys lauzai
Na jau ne Su savo Jettule dar bedu neturejus (tfu tfu tfu) Na, aisku avarijos neskaitant.. Nieko jinai man nebarska ir ne velnio ne lauzas
as irgi vairuoju savo golfuka nuostabuji, dziaugiuos, vaziuoju ir vargo nematau kol kas bent jau kol kas ;D zinoma, ten kai jau palendi po apacia paziuret kas darosi tai vaizdelis taip sakant ne koks bet tai nera nerudijanciu masinu kol kas ji mane puikiai tenkina :)matoriukas gerai traukia, isore visa irgi blizga tviska
kai tik issilaikiau teises ir tevai prizadejo nupirkti masina, is karto sakiau, kad noriu golfo, nes norejau mazos, manevringos masinytes o beto man treti golfai grazus
ir kol kas sita masinyte man puikiai atinka mano poreikius ir zinoma - galimybes
nu ka zinau...nepasakyciau taip kol visu neisbandes...
pats turiu vw 94 m.tai kas mane nervina ,kad plasmases,rankeneles visokios luzineja.tai bardacioko,tai langu,tai avarinis.kiekviena diena koki nors plastmases gabala nauja nulauziu.o variklis tai audines 1,9 td ligtais puikus