181

Re: londonieciai, kur jus?

rita atrodo kad tu nori susirast kita darba...  smile

182

iki liepos vidurio dar cia dirbu, o paskiau kazka ieskosiu.. smile

183

ko kazko? kur noretum?

184

O man siandie labai gera nuotaika, tai tam, kas ateis pirmas po manes i susitikima pastatysiu alaus :::d91 Hmmm, tikiuosi nebusiu paskutinis smile O dabar baigiau savus darbus soku po kaldryte wink Labanaktukas visiems smile

185

saldziu sapnu algi, gaila as neateisiu po taves, nes tikriausiai busiu pirma big_smile iki susirasymo :::202

186

gal nereiktu pradet lengtyniaut kas pirmas ateis? smile
labanaktis visiem....! smile

187

svikiciai visi,va vakar sulaukiu Mildos pasiulymo prisijungt prie jusu,tad va galvoju pabandysiu... smile

188

Labas Roma smile Smagu, kad prisijungsi, kuo daugiau tuo smgiau smile
Milda - aciu uz saldzius sapnus. Tikrai saldus buvo smile
Kas liecia atejima, tai jei sutarsim, kad ateinam 7pm, tai as ir busiu kazkur 6.55 - 7.05, bent jau taip tikiuosi. Tikrai nelenktiniausiu nei del pirmos nei del paskutines vietos.

189

labas Roma
saunu kad prisijungiai vis linksmiau smile
as vo tai kazko blogai miegojau, gal per daug Pepsi isgeriau vakar....
Punktualumas yra gerai.

190

ka daryti kad linksmiau gyvent butu ? smile
kartais sedi ir galvoji ka as cia uk darau...

191

labanakt

192

Taigi Edagarai, ne mazas vaikas... Uzsibrezk tiksla ir siek jo sau ramiai, o ne klausinek ka cia darai UK. Jei nieko nedarytum, cia tikrai nesedetum wink Nors yra toks posakis - jei nieko nesitikesi, tai niekda ir nusivilti neteks wink Ziurek, kad per nakti susapnuotum ka cia darai :::639

193

dekui Algis.
jo nebemazas jau bet kartais tai juk visi vaikai esame...;)
tikslu yra sokiu tokiu tikesimes ygivendint.
gerai malonu labanakt visiem ryt svarbi diena nusimato univiere...

194

sveikuciai, as siandien namie likau, vakar kazkuo apsinuodijau, tai nekas, labai nekas man buvo :::809

195

EEE, Milda baik juokus... Visai nenoreciau eiti i meeta, kur reiktu pamineti busimo meeto organizatore wink Ziurek kad ryt jau sveika butum. Laikykis! :::941

196

aciu :::818, jau geriau siandien jauciuos, tik siek tiek silpnesne nei paprastai.. viskas bus gerai man, nepaiduodu taip lengvai smile

beje, labas roma, sveika prisijungusi smile, tai papasakok truputi apie save prisistatymui smile

197

ziurek milda ger maista valgyk kad neapsinuoditum daugiau...ir zinoma pasveik greiciau!
alus gerai kai jo nepadaugini! smile

198

gerai butu, kad alus butu smile, ti bent zinociau kodel apsinuodijau, o dabar niekaip galu nesuvedu kas cia man galejo nutikt...

199

Hmm, kokia sauni mintis man sove i galva smile Gal imam ir padarom susitikima? :::629 O jei rimtai, tai berods jau 7 busim, pradziai gal visai ir uzteks. Is patirties galiu pasakyti, kad kuo ilgiau tempsim tuo labiau nesigaus smile Padarysim pirma nedideli - antras manau jau bus su daugiau zmoniu, ar butinai laukiam kol koks tuzinas susirinks? Tiesiog zinau, kad jei visi sakysim darom darom ir niekas nedarys, tai susitikimo ir nebus smile As siulau kur nors i kitos savaites antra puse :::d91

200

oi algi, ziuriu nerimauji big_smile, saunu! as visai nieko pries susimatyti, laikas ir diena man kaip ir nelabai svarbu, laiko visada atrasiu, tai jau jus zmoguciai derinkites smile