Re: londonieciai, kur jus?
rita atrodo kad tu nori susirast kita darba...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
rita atrodo kad tu nori susirast kita darba...
iki liepos vidurio dar cia dirbu, o paskiau kazka ieskosiu..
ko kazko? kur noretum?
O man siandie labai gera nuotaika, tai tam, kas ateis pirmas po manes i susitikima pastatysiu alaus Hmmm, tikiuosi nebusiu paskutinis
O dabar baigiau savus darbus soku po kaldryte
Labanaktukas visiems
saldziu sapnu algi, gaila as neateisiu po taves, nes tikriausiai busiu pirma iki susirasymo
gal nereiktu pradet lengtyniaut kas pirmas ateis?
labanaktis visiem....!
svikiciai visi,va vakar sulaukiu Mildos pasiulymo prisijungt prie jusu,tad va galvoju pabandysiu...
Labas Roma Smagu, kad prisijungsi, kuo daugiau tuo smgiau
Milda - aciu uz saldzius sapnus. Tikrai saldus buvo
Kas liecia atejima, tai jei sutarsim, kad ateinam 7pm, tai as ir busiu kazkur 6.55 - 7.05, bent jau taip tikiuosi. Tikrai nelenktiniausiu nei del pirmos nei del paskutines vietos.
labas Roma
saunu kad prisijungiai vis linksmiau
as vo tai kazko blogai miegojau, gal per daug Pepsi isgeriau vakar....
Punktualumas yra gerai.
ka daryti kad linksmiau gyvent butu ?
kartais sedi ir galvoji ka as cia uk darau...
labanakt
Taigi Edagarai, ne mazas vaikas... Uzsibrezk tiksla ir siek jo sau ramiai, o ne klausinek ka cia darai UK. Jei nieko nedarytum, cia tikrai nesedetum Nors yra toks posakis - jei nieko nesitikesi, tai niekda ir nusivilti neteks
Ziurek, kad per nakti susapnuotum ka cia darai
dekui Algis.
jo nebemazas jau bet kartais tai juk visi vaikai esame...;)
tikslu yra sokiu tokiu tikesimes ygivendint.
gerai malonu labanakt visiem ryt svarbi diena nusimato univiere...
sveikuciai, as siandien namie likau, vakar kazkuo apsinuodijau, tai nekas, labai nekas man buvo
EEE, Milda baik juokus... Visai nenoreciau eiti i meeta, kur reiktu pamineti busimo meeto organizatore Ziurek kad ryt jau sveika butum. Laikykis!
aciu , jau geriau siandien jauciuos, tik siek tiek silpnesne nei paprastai.. viskas bus gerai man, nepaiduodu taip lengvai
beje, labas roma, sveika prisijungusi , tai papasakok truputi apie save prisistatymui
ziurek milda ger maista valgyk kad neapsinuoditum daugiau...ir zinoma pasveik greiciau!
alus gerai kai jo nepadaugini!
gerai butu, kad alus butu , ti bent zinociau kodel apsinuodijau, o dabar niekaip galu nesuvedu kas cia man galejo nutikt...
Hmm, kokia sauni mintis man sove i galva Gal imam ir padarom susitikima?
O jei rimtai, tai berods jau 7 busim, pradziai gal visai ir uzteks. Is patirties galiu pasakyti, kad kuo ilgiau tempsim tuo labiau nesigaus
Padarysim pirma nedideli - antras manau jau bus su daugiau zmoniu, ar butinai laukiam kol koks tuzinas susirinks? Tiesiog zinau, kad jei visi sakysim darom darom ir niekas nedarys, tai susitikimo ir nebus
As siulau kur nors i kitos savaites antra puse
oi algi, ziuriu nerimauji , saunu! as visai nieko pries susimatyti, laikas ir diena man kaip ir nelabai svarbu, laiko visada atrasiu, tai jau jus zmoguciai derinkites
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?