Re: Oralinis seksas
o man patinka daryti oralini, mane tai dar labiau uzveda.. sexas be oralini- ne sexas...
PS. jei jums nepatinka reiskias jusu partneris (partnere) niemoka jo daryti..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
o man patinka daryti oralini, mane tai dar labiau uzveda.. sexas be oralini- ne sexas...
PS. jei jums nepatinka reiskias jusu partneris (partnere) niemoka jo daryti..
jep jep, patinka, o kaip gi be jo
Oij daug as cia priskaiciau mano manimu oralinis gera izanga i sexa arba ji uzbaijgiant tiek vaikinui tiek merginai
juokinga man, kai nebandziusios sako niekad niekad niekada...
joa, juokingai skamba, faktas kartais kai paskaitai , taj trodo kad oralinis kazkas naujo ir neiprasto, niu nzn , keista, ,,,
vjak slykstu net apie tai pagalvot jei vaikinas savo merginai ipersa minti jam suteikt malonuma oraliniu budu tai idomu kaip vaikinui malonu buciuotis..?!
hmm o kas cia nemalonaus?? dabar tau padaro oralini, o tu net negali to zmogaus pabuciuot?? virsune... kazkas but ne taip tada...
Viktorija, 18 пишет:vjak slykstu net apie tai pagalvot jei vaikinas savo merginai ipersa minti jam suteikt malonuma oraliniu budu tai idomu kaip vaikinui malonu buciuotis..?!
hmm o kas cia nemalonaus?? dabar tau padaro oralini, o tu net negali to zmogaus pabuciuot?? virsune... kazkas but ne taip tada...
Jo Viktorija biski nusisneka, jei zmogus save priziuri ty. nesusipykes su higiema viskas yra malomu ir super;)
as too nedarau nes man nepatinka bet kai man daro -ROJUS...
kokios tos panos egoistes.. tik joms malonuma suteik o pacios tuo paciu nenori atsiliginti....
durnas klausimas kas sake kad nobodi lovoje a? paprasciausia kitoki malonuma pripazystu paprasciausiai nesu pasiekusi dar tokio lygio kad laisvai galeciau viska bandyti ...
atsilikus
neapsakomas jausmas mmmmmmmmmmm noriu
nu cia visokiausiu nuomoniu prirasyta,ir gerai kiekvienas zmogus zino ko jis nori ir kas jam geriausia,man tai asmeniskai oralinis kaip ir sexas yra butini dalykai gyvenime.
oi kaip jis man patinka.......mmmmmmmmmmm.....
kuo teigiamesni merginu atsakymai tuo daugiau pas jas gerbeju neblogai neblogai
Tai kazi ar rastum kur ta neigiama atsakyma...? m? .. negirdejes dar ... kad kam nepatiktu... na nekalbu apie tuos kurie net "neragave"
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas