101

Re: Vienas iš dviejų. Kuris?:)

bet vistiek manau kad kazkuris labiau patinka :::041

jei myli zmogu tai tau kito nereikia, o jei yra du tai dar deretu pasvarstyti ar tai tikrai meile.... :::b18

102

Loreta, 40 parašė:

taip būtų geriausia, bet bijau likti viena.

baime likti vienai tai manau apgrindinis stumulas tau rinktis viena is 2... bet ar tai bus gerai ? tu jausiesi gerai prie vieno is tu jaunikaiciu :? pamastyk wink

103

Diana, 20 parašė:

bet vistiek manau kad kazkuris labiau patinka :::041

jei myli zmogu tai tau kito nereikia, o jei yra du tai dar deretu pasvarstyti ar tai tikrai meile.... :::b18

manau kad zmones labai skupus turi du ir reikia trecio ;D negali ne tik is dvieju viena pasirinkti, bet reikia dar daugiau, kad numalsintu "troskuli" tai galioja viskam ka galima tureti :  pinigu , meiliu,sloves ...:::818 zodziu galvojama taip ,-> kuo daugiau tuo geriau big_smile

104

Labai taikliai pastebejai ,Fiodorai, bet man sis atvejis netinka. Man pakaktu tik vieno: arba meiles ,arba pinigu, arba sloves.:):):)

105

man rodos Loreta seniausiai pasirinko tiesiog idomu kitu nuomones..

106

galvoju,kad jei man butu bent jau 25-ri, pradeciau viska nuo 0, o dabar jau nebera kada "sakotis".:)

107

Loreta, 40 parašė:

Labai taikliai pastebejai ,Fiodorai, bet man sis atvejis netinka. Man pakaktu tik vieno: arba meiles ,arba pinigu, arba sloves.:):):)

big_smile Tu cia prie meno:p

108

Ar blogai buti "prie meno"?:)

109

gal galima as atsakysiu :::b25
ne tongue as ir prie meno :::036

110

Pasijauciau drasesne, nes yra ir daugiau tokiu "Prie meno".:):)
O ka darytu tokiu stveju menininkai?

111

tema darosi ne i tema big_smile tiksliau isnagrineta jau ir krypstame ne i tema smile

112

Atsiprasome del nukrypimu.:::021