Re: Vienas iš dviejų. Kuris?:)
bet vistiek manau kad kazkuris labiau patinka
jei myli zmogu tai tau kito nereikia, o jei yra du tai dar deretu pasvarstyti ar tai tikrai meile....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei myli zmogu tai tau kito nereikia, o jei yra du tai dar deretu pasvarstyti ar tai tikrai meile....
taip būtų geriausia, bet bijau likti viena.
baime likti vienai tai manau apgrindinis stumulas tau rinktis viena is 2... bet ar tai bus gerai ? tu jausiesi gerai prie vieno is tu jaunikaiciu :? pamastyk
manau kad zmones labai skupus turi du ir reikia trecio ;D negali ne tik is dvieju viena pasirinkti, bet reikia dar daugiau, kad numalsintu "troskuli" tai galioja viskam ka galima tureti : pinigu , meiliu,sloves ... zodziu galvojama taip ,-> kuo daugiau tuo geriau
Labai taikliai pastebejai ,Fiodorai, bet man sis atvejis netinka. Man pakaktu tik vieno: arba meiles ,arba pinigu, arba sloves.:):):)
man rodos Loreta seniausiai pasirinko tiesiog idomu kitu nuomones..
galvoju,kad jei man butu bent jau 25-ri, pradeciau viska nuo 0, o dabar jau nebera kada "sakotis".:)
Labai taikliai pastebejai ,Fiodorai, bet man sis atvejis netinka. Man pakaktu tik vieno: arba meiles ,arba pinigu, arba sloves.:):):)
Tu cia prie meno:p
Ar blogai buti "prie meno"?:)
gal galima as atsakysiu
ne as ir prie meno
Pasijauciau drasesne, nes yra ir daugiau tokiu "Prie meno".:):)
O ka darytu tokiu stveju menininkai?
tema darosi ne i tema tiksliau isnagrineta jau ir krypstame ne i tema
Atsiprasome del nukrypimu.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vienas iš dviejų. Kuris?:)