Re: londonieciai, kur jus?
Oi Alguti koks tu mielas;) Aciu kad leidai..bet tada koju pirstukus galiu susizalot, nebent reik safety boots
Egi, bijom, o ka? labai net bijom..skaudes paskui
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Oi Alguti koks tu mielas;) Aciu kad leidai..bet tada koju pirstukus galiu susizalot, nebent reik safety boots
Egi, bijom, o ka? labai net bijom..skaudes paskui
Vaida, nebijok:) Tu busi ne viena ir tikrai sulauksi pagalbos, busi instruktuota:) Jei zaisi pirma karta, tau netgi seksis.... (visada taip buna, tai tarsi nerasyta taisykle)
Padrasinau?
pagalbos? sulauksiu?;) aciu
niux Vaidut ner tikrai ko bijot, galu gale ridensi kamuoliuka dviem rankutem, kad nereiktu naguciu lauzyt isliksi gyva, nesijaudink ;D pagalbos paneles visada sulaukia nesijaudink, jei ne is vieno kampo tai is kito
Tai linksmybes zadamos rugsejo 1-ja?
Taip Vaidute bus pilna tau personalo pagalbos manau ir uz tave parydens kamuolius jai reiks, kad rankeliu nesipurvint ir jegu neeikvot
sveiki visi , niekur as nedingau, bet ziuriu dar atsimenate, o tai gerai
, siaip si savaitgali pas mane brolis atvaziaves su drauge, tai verlinejam po lonona
, bet as visada pasiruosusi atbegti i susitikima!!!
bukit mieli, jei nebusiu prie kompo, tai edgarai arba egi paskambinkit man ir praneskit arba per skype parasykit, nes nenoriu susitikimuko praziopsot..
siaip labai pasiilgau jusu zmogeliukai ir noreciau paplepet
beje, sveiki naujai prisijunge nariai, miela jus cia matt ir esate visada laukiami susiburimuose, net jei jie nera labai dazni ir reguliarus !!!
tikiuosi iki labai greito susimatymo...
buckiai :*
o davai ne rugsejo1-a, o sekanti?:V turiu isvykt ne0planuotai isvykai hrrr...
nu kaip..?;)
pasigendu aktyvaus bendavimo tarp londone esanciu lietuviuku...
mes cia tik reikia paieskoti
:D:D
reikia kad kazkas rimtai tuo uzsiimtu
Dovile, cia visi labai rimti zmones ;D Pradziai planavom rugsejo 1-aja, bet va Vaidute nebegali. Manau niekas nepriestaraus, jei susitikimas ivyks rugsejo 8 tuomet? Jei kas negales, tai negales, nemanau, kad cia bus paskutinis susitikimas, o be to juk negalime atidelioti amzinai. Taigi balsuojam, kas uz tai, kad rugsejo 1-aja ir kas uz tai, kad rugsejo 8-aja? Man tinka abu variantai, tad as savo balso nepridesiu
As uz rugsejo 8- aja. Nes si savaitgali a ne kaip negaleciau.... dirbu>..
Lietuvių srautai ÄÆ AnglijÄ… mažėja Nu vo kaimiečiai jau iš Lietuvos išvažiavo
Tautvydai, tik tu dar tunai kaimo gludumoj
as uz rugsejo 8-aja tiek to..jei jau rugsejo 8-aja galesim ir boulinga eit zaist
na man taip pat jokio skirtumo kada, tik draugai mieliausieji reiktu kazkaip vieta ir laika suplanuot taip pat
kaip festivalis londonociai ar patiko? man tai liux;)
Visai nieko karnavalas... nedaug as ten laiko praleidau, bet zmoniu buvo visokio plauko... pasiturinau su savo fotiku:)
karnavalas kaip karnavalas:V nieko blatno:D zmoniu per daug:V viena karta gyvenime verta pamatyt kaip ten kas, bet tiek ir uztenka..
Apie koki jus cia karnavala? Kazka praleidau matyt viesedamas Lietuvoje...
Sutinku su Vaidos nuomone kad viena karta tik verta gyvenime pamatyt ir uztenka, nors as buvau du kartus tame karnavale per 12 metu, tai viskas taip pat nieko blatno
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?