441

Re: londonieciai, kur jus?

Oi Alguti koks tu mielas;) Aciu kad leidai..bet tada koju pirstukus galiu susizalot, nebent reik safety boots :::840

Egi, bijom, o ka? wink labai net bijom..skaudes paskui:::013

442

Vaida, nebijok:) Tu busi ne viena ir tikrai sulauksi pagalbos, busi instruktuota:) Jei zaisi pirma karta, tau netgi seksis.... (visada taip buna, tai tarsi nerasyta taisykle)
   Padrasinau? smile

443

pagalbos? sulauksiu?;) aciu :::757

444

niux Vaidut ner tikrai ko bijot, galu gale ridensi kamuoliuka dviem rankutem, kad nereiktu naguciu lauzyt wink isliksi gyva, nesijaudink ;D pagalbos paneles visada sulaukia nesijaudink, jei ne is vieno kampo tai is kito wink

445

Tai linksmybes zadamos rugsejo 1-ja?

446

Taip Vaidute bus pilna tau personalo pagalbos manau ir uz tave parydens kamuolius jai reiks, kad rankeliu nesipurvint ir jegu neeikvot wink

447

sveiki visi :::747, niekur as nedingau, bet ziuriu dar atsimenate, o tai gerai big_smile, siaip si savaitgali pas mane brolis atvaziaves su drauge, tai verlinejam po lonona big_smile, bet as visada pasiruosusi atbegti i susitikima!!! smile bukit mieli, jei nebusiu prie kompo, tai edgarai arba egi paskambinkit man ir praneskit arba per skype parasykit, nes nenoriu susitikimuko praziopsot..

siaip labai pasiilgau jusu zmogeliukai ir noreciau paplepet smile

beje, sveiki naujai prisijunge nariai, miela jus cia matt ir esate visada laukiami susiburimuose, net jei jie nera labai dazni ir reguliarus big_smile!!!

tikiuosi iki labai greito susimatymo...

buckiai :*

448

o davai ne rugsejo1-a, o sekanti?:V turiu isvykt ne0planuotai isvykai :::a16 hrrr...
nu kaip..?;)

449

Milda, 22 wrote:

pasigendu aktyvaus bendavimo tarp londone esanciu lietuviuku...

mes cia tik reikia paieskoti smile
big_smile:D:D

450

reikia kad kazkas rimtai tuo uzsiimtu

451

Dovile, cia visi labai rimti zmones ;D Pradziai planavom rugsejo 1-aja, bet va Vaidute nebegali. Manau niekas nepriestaraus, jei susitikimas ivyks rugsejo 8 tuomet? Jei kas negales, tai negales, nemanau, kad cia bus paskutinis susitikimas, o be to juk negalime atidelioti amzinai. Taigi balsuojam, kas uz tai, kad rugsejo 1-aja ir kas uz tai, kad rugsejo 8-aja? Man tinka abu variantai, tad as savo balso nepridesiu wink

452

As uz rugsejo 8- aja. Nes si savaitgali a ne kaip negaleciau.... dirbu>..

453

Lietuvių srautai ÄÆ AnglijÄ… mažėja Nu vo kaimiečiai jau iš Lietuvos išvažiavo smile

454

Tautvydai, tik tu dar tunai kaimo gludumoj :::840

455

as uz rugsejo 8-aja  :::858 tiek to..jei jau rugsejo 8-aja galesim ir boulinga eit zaist:::a50

456

na man taip pat jokio skirtumo kada, tik draugai mieliausieji reiktu kazkaip vieta ir laika suplanuot taip pat wink
kaip festivalis londonociai ar patiko? man tai liux;):::d07

457

Visai nieko karnavalas... nedaug as ten laiko praleidau, bet zmoniu buvo visokio plauko... pasiturinau su savo fotiku:)

458

karnavalas kaip karnavalas:V nieko blatno:D zmoniu per daug:V viena karta gyvenime verta pamatyt kaip ten kas, bet tiek ir uztenka..

459

Apie koki jus cia karnavala? Kazka praleidau matyt viesedamas Lietuvoje...

460

Sutinku su Vaidos nuomone kad viena karta tik verta gyvenime pamatyt ir uztenka, nors as buvau du kartus tame karnavale per 12 metu, tai viskas taip pat nieko blatno smile