81

Re: ka manot apie nerukancius ir negerencius vaikinus

Statistiskai, rukantys ir gerentys turi zemesni IQ, prastesni issilavinima, mazesnes pajamas ir daugiau psichologiniu problemu, todel nematau kuo rukantys ir gerentys yra geresni uz kitus. Greiciau atvirksciai.

82

vaikinas turi ir isgerti ir parukyi,na nors prie progos,juk reikia gyventi ir tuo megautis:)

83

na kaip sakot tuo reikia megautis o jei jie tuopm nesimegauja tai kokio velnio juos uz tai teisti zinoma kiekvienas sprendzia pagal save : as rukau tai ir tu rukyk as geriu tai ir tu gerk o jei ne tai tu ne prie hebros ir levas..... nacert tokios paziuros vaikiskos... vaikiūnai kurie neruko ir negeria tikrai buna faini ir  daug daug geresni uz tuos kurie buna taip tariant " prie hebros"....

84

Dora, 19    IQ Inteligens Quality tai tikrai dar ne visas pasaulis ir tik labai maza dalele yvertintu zmogaus sugebejimu. Rasau tai tam kad zmones daznai galvoja kad IQ tai jau labai svarbus ir nulementis rodiklis bet taip tai tikrai nera. IQ matuaja dazniausei darbo atminties ribas (grubei apibendrinus) bet tai jei torta padalint i daug daliu tai tik viena dalele.

Yra psichiniu ligoniu su aukstu IQ taip kaip nusikalteliu sedinciu kalejime. Vidutinis 50 metu profesorius turi daug zemesny IQ negu jo 20 mecei studentai  va ? nustebom?

suknisti matematikai tiksliuju mokslu genijai su labai aukstu IQ gyvenime gali atrodyti zmogeliukai gyvenantys skurdzei mazam butelyje apverstam popieriu be seimos ar draugu smile  bet aukstas aukstesnis nei vidutinioku IQ  smile

gal kas girdejot apie EQ emotional quality? Gebejimas prisitaikyti pritraukti zmones rasti klientus organizuati versla ir t.t.   

Ar zinote kiek dar yra XQ? rodikliu matuajamciu  X=? Quality  Mano pasiulimas nesisvaistyti terminais kuriu nesuvoki, nes tada tai atrodysi labai protingas tarp neismaneliu ir gal ne labai tarp issilavinusiu smile

85

As tai esmeniskai nerukau, bet isgerti tai isgeriu,bet ir tai proto ribuose smile

86

Manau gerai kai neruko vaikinas bet jie ruko as nieko pries smile

87

hmm kaip idomiai, gerentys blogai, negerentys ir blogai smile

88

Nerukantys ir negerentys yra saunuoliai, sveikatos veltui negadina, zino kaip gyventi reikia, o kas ruko ir geria tai turi zalingu iprociu

89

Tikri šaunuoliai, daug mieliau bendrauti su žmogum, kuris kas minutę nesigriebę naujos cigaretės ir nebando pasirodyti, koks kietas išgėręs, jau kažkelintą bokalą ar čierkelę, nieko nesakau apie saikingą    išgėrimą smile

90

na daugelis rukanciu ir gerenciu kazkiek tai turi kazkokiu problemu savo gyvenime, arba yra labai nervingi, todel bando su butelio ar cigaretes pagalba visa tai nuplaut, bet prisidaro paskui dar daugiau bedos. :::806

91

Kai pradejau skaityti sia foruma skilti tai buvau nustebes ,,Nejaugi visi cia esantis mano, jog jeigu vaikinas neruko arba negeria kaip latras (srr uz toki issireiskima, bet tai geriausiai atitinka paaiskinima) tai jis jau nebe vaikinas??\ bet laimei, jog atsirado ir kitaip mastanciu zmoniu. Zinoma jeigu nori prie progos gali tuo pasimegauti, jeigu tau patinka, bet jeigu nepatinka? nejaugi verta versti save tai daryti? man kazkaip kvailai skamba, geriau zmones daugiau pasportuotu negu prisigerbu ir uzmigtu net nespeja grizti namo pvz: kur nors autobusu stoteleje... (teko paciam tai pamatyti ir nlb noretusi tokioje sitoacijoje atsidurti.) Zmones pradekit gyventi sveikiau bent siek tiek, ir nemanau jog zavias merginas zavetu tai jog vaikinas prisigeria ir ji reikia pargabenti i namus... Zinoma cia mano nuomone, bet as jau taip manau.

92

Taip, db mano nuomone, siaip tj negeriu, zinoma visi yra bande, bet be bandymu daugiau nk, negeriu ir nerukau ir tj man privalumas, man paciam tj nepatinka, as sportuoju, kasy zaidziu, kacialkej dirbu, o zalingi iprociai gali isvesti is to gero kelio, taip pat gerai mokausi,o kaip cia kas sako, kad jei negeri nerukai esi gejus, tj tu visiskai apgailetinas, turiu ir pana ir begale draugiu su kurio galima laika praleist, dar vienas pliusas sokiuose dazniausia visi girti bernai, ateini i sokius ir uzsikabina koks, taigi jam be sansu girtam sudauzau kaip obuoly ir viskas, juolab kad ir kacialkej su draugais boks pirstinem boksuojamies... mano nuomone tikrai daugiau pasieks tas zmogus kuris negeria ir neruko ir nebutina cia svaikt kad vyru prigimtis paramparam ir panasiai... Tikram vyrui turi rupet kaip save parodyt, o ne kaip save pazemint, nusigerusiam kur nors... o tarp kitko as su gerenciais ir rukanciais draugais labai puikei sutariu, zinoma jie kartas nuo karto pasiulo bet neikyrei ir tj niekam nemaiso, nes tokiu negerenciu Lietuvoje tikrai nedaug, ir dar pasikartosiu, jei negeri ir nerukai tikrai gali save vadintu Vyru wink) smile

93

pijoku nemegstu, bet negerenciais nepasitikiu :DDDD

94

na as nepasakyciau kad geriu kai latras, nors buna kartais kad norisi isgerti, bet ne kibirais smile rukymo tai, pastebejau akd merginos labiau ruko dabar.
> ir siaip rukymas besaikis lydimas gerimo prie gero nepriveda, yra ir kitu uzsiemimu ir daug prasmingesniu tongue o jat linksmintisi ratsipalaiduoti be vaigalu tai jau cia didele problema.

95

Gintautas, 16 parašė:

Kai pradejau skaityti sia foruma skilti tai buvau nustebes ,,Nejaugi visi cia esantis mano, jog jeigu vaikinas neruko arba negeria kaip latras (srr uz toki issireiskima, bet tai geriausiai atitinka paaiskinima) tai jis jau nebe vaikinas??\ bet laimei, jog atsirado ir kitaip mastanciu zmoniu. Zinoma jeigu nori prie progos gali tuo pasimegauti, jeigu tau patinka, bet jeigu nepatinka? nejaugi verta versti save tai daryti? man kazkaip kvailai skamba, geriau zmones daugiau pasportuotu negu prisigerbu ir uzmigtu net nespeja grizti namo pvz: kur nors autobusu stoteleje... (teko paciam tai pamatyti ir nlb noretusi tokioje sitoacijoje atsidurti.) Zmones pradekit gyventi sveikiau bent siek tiek, ir nemanau jog zavias merginas zavetu tai jog vaikinas prisigeria ir ji reikia pargabenti i namus... Zinoma cia mano nuomone, bet as jau taip manau.

tik prisigere ir prisiruke beleko masto kad nesisvaiginantis yra"...  jau nebe vaikinas..."
yra irodyta kad vartojantys kvaisalus zmones  pakeite savo vidini as ir jis netoks koks reliaj gyvenime butu buves...
<<<del tam tikros priezasties vartojantys svaigalus vienaodai pakenkia,pakeicia smegenyse tam tikras jo dalis ir tam tikrus procesus jose, todel jie kartais elgiasi vienodai ir turi tam tikra nuomone apie tuos kurie skiriasi nuo bendro fono ir negali suprasti ju pasaulio nes patys jie nebetokie kokie turetu buti
isvis geriencio nuomone ne nuomone ir teise i nuomone turi tik tesiskai o reliai kas jie tokie ? kad galetu mane uz tai teisiti kad nugere prota ir susidare tokia apsirdiska nuomone ,kuri nieko nereiskia big_smile

96

Mano manimu didziulis blogis yra tas besaikis gerimas ir rukymas:::014,tad tikrai tie kurie nei geria,nei ruko yra tikri saunuoliai:::833!!!

97

nei vieno nei kito nedarau ir esu labai patenkintas, jei yra beda visi puola iskart gert, nesmerkiu tu kurie tai daro, bet as asmeniskai ant nuodu pinigu tikrai neleidziu, nes kam to reikia :::047

98

Kas neruka ir negeria, tam kiausuos slieks apsgyvena big_smile big_smile

99

super kas neruko ir negeria:::833

100

Vaidas, 18 parašė:

Taip, db mano nuomone, siaip tj negeriu, zinoma visi yra bande, bet be bandymu daugiau nk, negeriu ir nerukau ir tj man privalumas, man paciam tj nepatinka, as sportuoju, kasy zaidziu, kacialkej dirbu, o zalingi iprociai gali isvesti is to gero kelio, taip pat gerai mokausi,o kaip cia kas sako, kad jei negeri nerukai esi gejus, tj tu visiskai apgailetinas, turiu ir pana ir begale draugiu su kurio galima laika praleist, dar vienas pliusas sokiuose dazniausia visi girti bernai, ateini i sokius ir uzsikabina koks, taigi jam be sansu girtam sudauzau kaip obuoly ir viskas, juolab kad ir kacialkej su draugais boks pirstinem boksuojamies... mano nuomone tikrai daugiau pasieks tas zmogus kuris negeria ir neruko ir nebutina cia svaikt kad vyru prigimtis paramparam ir panasiai... Tikram vyrui turi rupet kaip save parodyt, o ne kaip save pazemint, nusigerusiam kur nors... o tarp kitko as su gerenciais ir rukanciais draugais labai puikei sutariu, zinoma jie kartas nuo karto pasiulo bet neikyrei ir tj niekam nemaiso, nes tokiu negerenciu Lietuvoje tikrai nedaug, ir dar pasikartosiu, jei negeri ir nerukai tikrai gali save vadintu Vyru wink) smile

viskas kaip ir gerai, bet zinok sveika kartais smegenis perkrauti smile  o kas isvis ne laso neima tai nezinau nezinau... nieko gero...
buvo mergina, romantiskas vakaras, istraukiu skanaus vyno buteli, ta nors siaip ten 100 gramu per vakara isgertu, nieko neatsitiktu, tai sako, sorry, as isvis ne laso neimu alkoholio smile  aisku, paslepiau ta buteli iskart, nezinau smile viskas turi buti su saiku smile  reikia moketi ir gerti ir negerti smile
ir zodis gerti nebutinai turi reiksti prisigerti wink