Taip, db mano nuomone, siaip tj negeriu, zinoma visi yra bande, bet be bandymu daugiau nk, negeriu ir nerukau ir tj man privalumas, man paciam tj nepatinka, as sportuoju, kasy zaidziu, kacialkej dirbu, o zalingi iprociai gali isvesti is to gero kelio, taip pat gerai mokausi,o kaip cia kas sako, kad jei negeri nerukai esi gejus, tj tu visiskai apgailetinas, turiu ir pana ir begale draugiu su kurio galima laika praleist, dar vienas pliusas sokiuose dazniausia visi girti bernai, ateini i sokius ir uzsikabina koks, taigi jam be sansu girtam sudauzau kaip obuoly ir viskas, juolab kad ir kacialkej su draugais boks pirstinem boksuojamies... mano nuomone tikrai daugiau pasieks tas zmogus kuris negeria ir neruko ir nebutina cia svaikt kad vyru prigimtis paramparam ir panasiai... Tikram vyrui turi rupet kaip save parodyt, o ne kaip save pazemint, nusigerusiam kur nors... o tarp kitko as su gerenciais ir rukanciais draugais labai puikei sutariu, zinoma jie kartas nuo karto pasiulo bet neikyrei ir tj niekam nemaiso, nes tokiu negerenciu Lietuvoje tikrai nedaug, ir dar pasikartosiu, jei negeri ir nerukai tikrai gali save vadintu Vyru
)