61

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Man idomiausia,kad  parasius laiska gaveja net neperziuri siuntejo anketos...,reiskia -nesudomino laiskas ir jo siuntejas arba cia sedi tik "del vaizdo".
Kas link pirmos priezasties,taip nesu Apolonas,bet sakini suregzti moku smile,uz rasinelius buvau vertinamas gerai,o atsakomumas arti 0 sad ,taigi dauguma cia sedinciu pupyciu,tik gerisi savim ir renka virtualiu sexomanu komentarus - "kokia fainulka,seksulka grazuolyte...;) "

62

Pritarsiu Promo mintims.

63

Kaip matote cia net niekas neuzsuka pakomentuoti, ypac merginos kazkodel. Mat nera lygis cia komentuoti, nors tiesa visada nemaloni.

64

Baikit,ką jūs čia kalbat...Susidaro nuomonė,kad aš matyt per baisi kažkuom,kad ką nors rimto susirasčiau.Nežiūrėjau į jokius berniukus - saldainiukus,neieškojau turtuolio su namu bei sąskaita banke ir panašiai,bandžiau susipažint su paprastu net neišvaizdžiu vaikinu,net šovė tokia mintis,kad o gal jis kaip žmogus bus geras.Nu kur jau.Viltis durnių motina kaip sakoma,ar ne?

65

Promo  wrote:

naktiniai klubai yra pati blogiausia vieta pazindintis, dazniausiai ten merginos ikalusios duoda tel nr. o poto kita diena net nesupranta su kuo kalbi, labai lievai.
ir isvis kas galvoja,kad naktiniam klube pazindintis kazkoks privalumas pries ineta labai klysta, as pachatinu per cia ir buna,kad jau net nera prasmes susimatyti, nes viskas aisku.

bendraut I kluba,,einu del muzikos . renginio,del atsipalaidavimo ,galbut kazkokiu nuotykiu,,,dar kas pasakikit kad I kluba paskaityt eina ,,,,klubas atsipalaidavimui,,,

66 (edited by jonas 2013-06-09 19:45)

smile jei daili pana tai imanoma bet kur susipazint, jei baxurs tai ne, bet kazkas tas grazuoles irgi kedena smile bet as va vieno nesuprantu, kodel baxurams raso tik vyresnes moterys, na dieve mano, dairykites i zymiai vyresnius ir griebs jus tuoj pat ir neverksit kad vyru nera, yra tu vyru daugiau nei daug bet ieskot nezinia ko

67

ir vėl prasidėjo varymas - kas ant ko (vyrai ant moterų ar priešingai) smarkiau pakraus. Žinot, nebetikiu, kad galima čia kažką rimto surast, bet vis dėlto bandau... Susipažinau čia su vyruku, bendraujam nebe pirmi metai, bet kad viskas pasuktų rimčiau - deja, deja... Beje, mus teskiria pusmetis. Ir tai, kad jis užsieniuos dirba. Ir jam greičiausiai yra gerai kaip yra, arba aš esu kvailės vietoj.... hmm

O kodėl nėra noro atrašyt, nors parašo, ir ne vienas? Tas ir yra - anketos neskaito. O kai neva bendraamžis parašo la, ką veikineji?, tai atleiskit.... na o būna, rašo jaunesni ir tiesiai šviesiai siūlo pabūt nemokama kekše. Arba gerokai vyresni. Ir su tuo pačiu tikslu. Arba pasitaiko ir nekvailas, ir iškalbingas, bet ir vėl - tegali pasiūlyt sekso paslaugas (aš tokiems ėmiau kirst atgal - jūs irgi esat pigūs kekšiai - juk tik tiek tegalit pasiūlyt, tik tuo bandot sudomint moteris).  Nežinau, gal ir tai - tik kaukė, bet, patikėkit, norą toliau bendraut tikrai atmuša... Pirma siūlo permiegot, o tada jau susipažint rimčiau. Na senamadiško kirpimo aš, ką man daryt????

68

na jei senamadisko kirpimo tai keiti ta mada ir pirmyn wink o jei busi uzsispyrus kaip ozka tai niekas nepades nebent vibratorius wink senamadziai vyrai jau baigia ismirt big_smile

69

jonas wrote:

na jei senamadisko kirpimo tai keiti ta mada ir pirmyn wink o jei busi uzsispyrus kaip ozka tai niekas nepades nebent vibratorius wink senamadziai vyrai jau baigia ismirt big_smile

O tai tas jaunamadiškas kirpimas tai kaip? Geri šunys -pririšti, palaidi-laksto, Šie žodžiai paimti iš labai jau krūto vyro pasisakymo, ne mano išgalvoti.

70

viskas imanoma

71

Rūta wrote:

ir vėl prasidėjo varymas - kas ant ko (vyrai ant moterų ar priešingai) smarkiau pakraus. Žinot, nebetikiu, kad galima čia kažką rimto surast, bet vis dėlto bandau... Susipažinau čia su vyruku, bendraujam nebe pirmi metai, bet kad viskas pasuktų rimčiau - deja, deja... Beje, mus teskiria pusmetis. Ir tai, kad jis užsieniuos dirba. Ir jam greičiausiai yra gerai kaip yra, arba aš esu kvailės vietoj.... hmm

O kodėl nėra noro atrašyt, nors parašo, ir ne vienas? Tas ir yra - anketos neskaito. O kai neva bendraamžis parašo la, ką veikineji?, tai atleiskit.... na o būna, rašo jaunesni ir tiesiai šviesiai siūlo pabūt nemokama kekše. Arba gerokai vyresni. Ir su tuo pačiu tikslu. Arba pasitaiko ir nekvailas, ir iškalbingas, bet ir vėl - tegali pasiūlyt sekso paslaugas (aš tokiems ėmiau kirst atgal - jūs irgi esat pigūs kekšiai - juk tik tiek tegalit pasiūlyt, tik tuo bandot sudomint moteris).  Nežinau, gal ir tai - tik kaukė, bet, patikėkit, norą toliau bendraut tikrai atmuša... Pirma siūlo permiegot, o tada jau susipažint rimčiau. Na senamadiško kirpimo aš, ką man daryt????

Jei nepereini i skype ar nr. neduosi tai jau kažkas baisaus. Labai mažai normaliai pasirašinėti. Visokio plauko yra.

72

ta shuni pririst irgi nera taip lengva, jo prigimtis tokia kad lakstyt, maciau paristu, bet seiles vistiek jiem drimba kokia kalaite pamacius smile

73

jonas wrote:

smile jei daili pana tai imanoma bet kur susipazint, jei baxurs tai ne, bet kazkas tas grazuoles irgi kedena smile bet as va vieno nesuprantu, kodel baxurams raso tik vyresnes moterys, na dieve mano, dairykites i zymiai vyresnius ir griebs jus tuoj pat ir neverksit kad vyru nera, yra tu vyru daugiau nei daug bet ieskot nezinia ko

Jonai, nerašau nei vienam. Bet kaip tau parašo 20+ ir siūlosi, tai ką galvot? Manau sveikatos problemos, aš nei su tėvu, nei su sūnum - nenorėčiau būti.

74

jonas wrote:

ta shuni pririst irgi nera taip lengva, jo prigimtis tokia kad lakstyt, maciau paristu, bet seiles vistiek jiem drimba kokia kalaite pamacius smile

Žinai šuo nepriekaištauja moterim, o va su vyru - jau kitaip. Kaip arbūzą nuo alaus turi, tai nemato. Mes tai vaikus pagimdom, o jūs ką?

75

Scorpe wrote:

Jei nepereini i skype ar nr. neduosi tai jau kažkas baisaus. Labai mažai normaliai pasirašinėti. Visokio plauko yra.

siais laikais ir laikas brangus, reikalus daryt reik o svaistyt blevyzgom per didele prabanga, as dabar galiu sau tai leist nes prie lovos priristas, laiko turiu i valias niekalams smile

76

jonas wrote:
Scorpe wrote:

siais laikais ir laikas brangus, reikalus daryt reik o svaistyt blevyzgom per didele prabanga, as dabar galiu sau tai leist nes prie lovos priristas, laiko turiu i valias niekalams smile

O tai tau patinka leisti niekams? Man tai nelabai, čia laiko atsipūtimas .

77

Scorpe wrote:

Žinai šuo nepriekaištauja moterim, o va su vyru - jau kitaip. Kaip arbūzą nuo alaus turi, tai nemato. Mes tai vaikus pagimdom, o jūs ką?

nu nieks cia niekam nepriekaistauja wink jus vaikus gimdot mes arbuza auginam, lygu lygu, kita vertus didziausia moteru klaida kad tuos vaikus gimdo belekam net tiem kurie tu vaiku visai nenori, paskui vienisos manos vel negerai.. o ar ne pacios kaltos? wink

78

Scorpe wrote:
jonas wrote:
Scorpe wrote:

Jonai, ati ką blogo padarei, kad prie lovos priirišo? Tai toks pavojingas esi. smile

79 (edited by jonas 2013-06-09 21:16)

Scorpe wrote:

visai nepatinka bet neturiu pasirinkimo siuo metu [ ligoninej guliu jei ka]

80

jonas wrote:
Scorpe wrote:

visai nepatinka bet neturiu pasirinkimo siuo metu [ ligoninej guliu jei ka]

Sveik ir komentuok.