ir vėl prasidėjo varymas - kas ant ko (vyrai ant moterų ar priešingai) smarkiau pakraus. Žinot, nebetikiu, kad galima čia kažką rimto surast, bet vis dėlto bandau... Susipažinau čia su vyruku, bendraujam nebe pirmi metai, bet kad viskas pasuktų rimčiau - deja, deja... Beje, mus teskiria pusmetis. Ir tai, kad jis užsieniuos dirba. Ir jam greičiausiai yra gerai kaip yra, arba aš esu kvailės vietoj.... 
O kodėl nėra noro atrašyt, nors parašo, ir ne vienas? Tas ir yra - anketos neskaito. O kai neva bendraamžis parašo la, ką veikineji?, tai atleiskit.... na o būna, rašo jaunesni ir tiesiai šviesiai siūlo pabūt nemokama kekše. Arba gerokai vyresni. Ir su tuo pačiu tikslu. Arba pasitaiko ir nekvailas, ir iškalbingas, bet ir vėl - tegali pasiūlyt sekso paslaugas (aš tokiems ėmiau kirst atgal - jūs irgi esat pigūs kekšiai - juk tik tiek tegalit pasiūlyt, tik tuo bandot sudomint moteris). Nežinau, gal ir tai - tik kaukė, bet, patikėkit, norą toliau bendraut tikrai atmuša... Pirma siūlo permiegot, o tada jau susipažint rimčiau. Na senamadiško kirpimo aš, ką man daryt????