Re: Ką geriate šį vakarą?
pseudo science
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pseudo science
pseudo science
Tavo šitas teiginys yra pseudo.
Išgėriau Švogerių 7,5% vieną 0,5 l alaus, kad sužinočiau skonį. Pusė velnio. Svarbu, kad stiprus alus, nes silpno reikia per daug išgerti skysčio ir angliarūgštės kiekių prasme. Cash & Carry atsivežė olandiško 8,6% ir 10,5% stiprumo alaus. Visai nieko.
Stumbras Degtinele RIESUTAS Riesutine Karoce
pas mane sulciu nektaras vakarienei
Snd vakarienei slovakiska vodke Slivovica o zageronui Krombacherio radleris. Tai puotausiu
Snd vakarienei slovakiska vodke Slivovica o zageronui Krombacherio radleris. Tai puotausiu
Nu ir Kaip ta Puota ?? Speju jau Negyvas
Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti
Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti
Neliudek, mano amziaus ir jaunesnes dar nenormalesnes
Jusu amžiuje tos mergos jau issilaksciusios priziaumojusios bybiu jau ir rauksliu turi neziuri i jas kaip anksčiau tai iesko vyru gyvenimui.
Mano amziaus mergos galvoja kad jos dieves ir pisas su kuo papuola
Konstantinas parašė:Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti
Jusu amžiuje tos mergos jau issilaksciusios priziaumojusios bybiu jau ir rauksliu turi neziuri i jas kaip anksčiau tai iesko vyru gyvenimui.
Šitas geria savo myžalus vietoj alaus ir ašaras, todėl toks durnas.
Konstantinas parašė:Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti
Nea tavo amziuje viskas daug paprasciau. Senamiestyje girtos prie klubu voliojasi. Gali paryciais susirankioti nuo gatves ir tempt i lova. O vyresnes jau apturejusios nesekminga santuoka apsimetineja ir uzkelia sau verte. Ir kad joms seksas nerupi ir kad cia nieko neiesko nors realiai iesko. Plius daug kompleksu ir psichologiniu problemu likusiu po nesekmingos santuokos. Va ieskoke tokios net bijo fotke ikelti nes bendradarbiai ir pazistami prades juoktis. Aj ka dar pamirsau. Visas ju bendravimas tai anketinio pobudzio klausimai: kur gyveni kuo dirbi su kuo gyveni. Po kazkelintos N-tosios moters jau darosi nuobodu ir as pradedu ziovauti. Ir bendravimas labiau primena pokalbi del darbo nes tie patys klausimai. Pazintis su moterim turi buti kaip nuotykis kaip avantiura o vyresnes tiesiog siulosi is nevilties.
Utenos Mėlynas 5% - geriasi gerai.
O as vis geriu Krombacherio radleri pries miega kad geriau nuluzti
Keliam) vokiska alu geriu Benedektiner Hell. Net ne as pirkau kazkas pavaisino. O jeigu pavaisino tai ir geriu) va jeigu Laimute uzkandziu parnestu butu dar geriau
Keliam) vokiska alu geriu Benedektiner Hell. Net ne as pirkau kazkas pavaisino. O jeigu pavaisino tai ir geriu) va jeigu Laimute uzkandziu parnestu butu dar geriau
Taa Laimute TIK VOZT is Petelnes MOKAA Tauu Man dar Nepisoo BETT Tuu Pirmass BUK
MOKA Likeriukas Sokoladinis aiskuu su KOLA
Geriu vodke su kanapem
Geriu vodke su kanapem
Kaip? Vodke geri, o kanapes rūkai?
Konstantinas parašė:Geriu vodke su kanapem
Kaip? Vodke geri, o kanapes rūkai?
Nea kanapes jau vodkeje) cia kaip trauktine. O nakti paskui spalvoti sapnai
Ukrainaa Vodka su STUMBRAZOLE, Pasiguglinkit kas per Zolyte Palaikom UA ir Skanaus FRIDAAYYY Partyy
Puslapiai Ankstesnis 1 … 16 17 18 19 20 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?