Re: Ką geriate šį vakarą?
Ukrainaa Vodka su STUMBRAZOLE, Pasiguglinkit kas per Zolyte Palaikom UA ir Skanaus FRIDAAYYY Partyy
Nu as tada isgersiu Putinoff
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ukrainaa Vodka su STUMBRAZOLE, Pasiguglinkit kas per Zolyte Palaikom UA ir Skanaus FRIDAAYYY Partyy
Nu as tada isgersiu Putinoff
Zinau stumbrazole gera zolyte) daug geru zoleliu Lietuvoj auga tik Zolynes jau praejo
Nais diskusijonxD
Duokit Vaistukuu nuo tos Ramybess Gelbekit
Kokteilis "ugnelė". Su 10 lašų tabasco.
Veltins alkoholfrei
O dabar žolelių arbata
Staropramen alų Cash & Carry bent jau Urmo Bazėje pardavinėja pastarasias dienas po 0,59 eur vietoj 1,15 eur, dvi rūšis iš keturių. Rašo, kad numeris 1 Prahos alus pasaulyje. Ir nepasterizuotas, ir dark visai nieko.
Laimutė parašė:Kokteilis "ugnelė". Su 10 lašų tabasco.
Kas tas Tabasco ir KODEL butent 10 o nee 9 Mana skaiciuks yrr 9 Mylimiausias
Tabasco tai aštrūs chili lašiukai.
Shameless parašė:Laimutė parašė:Kokteilis "ugnelė". Su 10 lašų tabasco.
Kas tas Tabasco ir KODEL butent 10 o nee 9 Mana skaiciuks yrr 9 Mylimiausias
Tabasco tai aštrūs chili lašiukai.
Chill and Deal WAKE Upp Please
Nabier Gyvuu WELNIOP VISUS ir VISKAAA
Negeriam šį vakarą.
YOU DONT KNOW about Mee SHUT Upp ALL Fuckk Everybodyy
Maracujos arbata) nors jau ne vakaras bet rytas
Kodel AS vis taa UKRAINA Vodke Pilstau ??? Padekit Suprast Taa Ssss Politikaa
tai gal taip paremi ukraniecius
O žinote ką aš galvoju? Pas mus lietuviški genai todėl mes turime gerti lietuviškus gėrimus pagamintus iš grūdų užaugusių ant lietuviškos zemeles) todėl pradedam dydiji ieškoko penktadienio balių!!! keliame taurės aukštai ir geriam) už praeitą savaitę už ateinančią savaitę už visus kurie mus paliko ir visus kurie mus prisimena) čia buvo Konstantino penktadienio tostas!!! Ir aš manau kad Begedis man pritars o Laimutės dar ipils)
O žinote ką aš galvoju? Pas mus lietuviški genai todėl mes turime gerti lietuviškus gėrimus pagamintus iš grūdų užaugusių ant lietuviškos zemeles) todėl pradedam dydiji ieškoko penktadienio balių!!! keliame taurės aukštai ir geriam) už praeitą savaitę už ateinančią savaitę už visus kurie mus paliko ir visus kurie mus prisimena) čia buvo Konstantino penktadienio tostas!!! Ir aš manau kad Begedis man pritars o Laimutės dar ipils)
Puikus tostas, Konstantinai pritariu ir į sveikatą.
Ne vien lietuviški pas jus genai, todėl nepamirškite ir juos palaistyti.
Viską taip palaisciau kad dabar reikia eiti butelius rinkti nes aplink jų daug primetyta kaip po gero baliaus) galva skauda judesiai kaip kokio zombio ) ryte pabundu muzika groja nes taip ir neisjungiau kai luzau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?