Topic: KOKETES
KOKETES..merginos megstat koketuot? 
 kur dazniausiai? flirtavimo ribos.. nu ir vaikinu nuomone apie merginas ypac megstancias koketuoti ![]()
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KOKETES
 kur dazniausiai? flirtavimo ribos.. nu ir vaikinu nuomone apie merginas ypac megstancias koketuoti ![]()
hmm jei vaikinas patinka tai vienintelis budas su juo pabendrauti ir susidaryti kzk ivaizdi apie ji ![]()
Koketuoti manau nera blogai...Ir galima betkur darbe,autobuse,parduotuveje...tai pagyvina gyvenima...
Pakoketuoti kartais faina..:D Na, bet is tiesu reikia kazkaip jausti kazkokias ribas. Va, su tokiu vienu paflirtavau neseniai truputuka tiesiog siaip, o tas ir pamane, kad man ziauriai patinka, kad ji "kabinu". Dabar kai pristojo, tai ir neatstoja. Vis skambineja, rasineja, praso, kad su juo susitikciau. O as tai nenoriu, man tai jis reikalingas, kaip suniui penkta koja. Zodziu, reik ziuret su kuo flirtuoji:)
Ai, tiesa, negalima su lb daig kuo flirtuot, nes kazkaip daznai vaikinai tada pagalvoja, kad tu esi visai nerimta:)
Pakoketuoti kartais faina..:D Na, bet is tiesu reikia kazkaip jausti kazkokias ribas. Va, su tokiu vienu paflirtavau neseniai truputuka tiesiog siaip, o tas ir pamane, kad man ziauriai patinka, kad ji "kabinu". Dabar kai pristojo, tai ir neatstoja. Vis skambineja, rasineja, praso, kad su juo susitikciau. O as tai nenoriu, man tai jis reikalingas, kaip suniui penkta koja. Zodziu, reik ziuret su kuo flirtuoji:)
Ai, tiesa, negalima su lb daig kuo flirtuot, nes kazkaip daznai vaikinai tada pagalvoja, kad tu esi visai nerimta:)
Na taip cia tai tiesa...
Flirtavimui ribų nėra ir negali būti!! Flirtas,tai tiesiog kaip oras reikalingas išlaikyti seksualinei potencijai.Nori seksualiai mirti - neflirtuok. Aš flirtuoju visur ir visada:)
Heh.. Sutinku, flirtas yra gerai.. 
Niekas geriau dienos nepraskaidrina... ![]()
jo pritariu giedriui irgi megstu nieko nepasakysi geras dalykas ![]()
alia kas per daug tas nesveika. Visur sita taisykle limpa. Bet kokioje gyvenimo situacijoje 
 bet kas per mazai - taip pat nigerai ;D tad merginos ismokim gyvent per viduriuka ;D
em... :V norejau pasakyt ismokit gyvent per viduriuka ;D ;D ;D
Flirtas - gyvenimo variklis, be jo jokio idomumo gyventi ![]()
kur dazniausiai? flirtavimo ribos.. nu ir vaikinu nuomone apie merginas ypac megstancias koketuoti
ach jus flirtuotojai flirtuotojai 

)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KOKETES