Tema: KOKETES
KOKETES..merginos megstat koketuot? kur dazniausiai? flirtavimo ribos.. nu ir vaikinu nuomone apie merginas ypac megstancias koketuoti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KOKETES
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
KOKETES..merginos megstat koketuot? kur dazniausiai? flirtavimo ribos.. nu ir vaikinu nuomone apie merginas ypac megstancias koketuoti
hmm jei vaikinas patinka tai vienintelis budas su juo pabendrauti ir susidaryti kzk ivaizdi apie ji
Koketuoti manau nera blogai...Ir galima betkur darbe,autobuse,parduotuveje...tai pagyvina gyvenima...
Pakoketuoti kartais faina..:D Na, bet is tiesu reikia kazkaip jausti kazkokias ribas. Va, su tokiu vienu paflirtavau neseniai truputuka tiesiog siaip, o tas ir pamane, kad man ziauriai patinka, kad ji "kabinu". Dabar kai pristojo, tai ir neatstoja. Vis skambineja, rasineja, praso, kad su juo susitikciau. O as tai nenoriu, man tai jis reikalingas, kaip suniui penkta koja. Zodziu, reik ziuret su kuo flirtuoji:)
Ai, tiesa, negalima su lb daig kuo flirtuot, nes kazkaip daznai vaikinai tada pagalvoja, kad tu esi visai nerimta:)
Pakoketuoti kartais faina..:D Na, bet is tiesu reikia kazkaip jausti kazkokias ribas. Va, su tokiu vienu paflirtavau neseniai truputuka tiesiog siaip, o tas ir pamane, kad man ziauriai patinka, kad ji "kabinu". Dabar kai pristojo, tai ir neatstoja. Vis skambineja, rasineja, praso, kad su juo susitikciau. O as tai nenoriu, man tai jis reikalingas, kaip suniui penkta koja. Zodziu, reik ziuret su kuo flirtuoji:)
Ai, tiesa, negalima su lb daig kuo flirtuot, nes kazkaip daznai vaikinai tada pagalvoja, kad tu esi visai nerimta:)
Na taip cia tai tiesa...
Flirtavimui ribų nėra ir negali būti!! Flirtas,tai tiesiog kaip oras reikalingas išlaikyti seksualinei potencijai.Nori seksualiai mirti - neflirtuok. Aš flirtuoju visur ir visada:)
Heh.. Sutinku, flirtas yra gerai..
Niekas geriau dienos nepraskaidrina...
jo pritariu giedriui irgi megstu nieko nepasakysi geras dalykas
alia kas per daug tas nesveika. Visur sita taisykle limpa. Bet kokioje gyvenimo situacijoje bet kas per mazai - taip pat nigerai ;D tad merginos ismokim gyvent per viduriuka ;D
em... :V norejau pasakyt ismokit gyvent per viduriuka ;D ;D ;D
Flirtas - gyvenimo variklis, be jo jokio idomumo gyventi
ach jus flirtuotojai flirtuotojai )
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KOKETES