You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Anna
- Forumo Karalius
Re: Moterys su tatoo
Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)

- Aukštaūgė
- Forumo Pradedantysis
Anna wrote:Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)
Tavo žiniai, žmonės savanoriauja ne tam, kad išreikštų savo individualumą. Girdėjai tokį žodžius kaip "altruizmas", "atjauta"? 
Ir sugebėk tu man susieti savanoriavimą su individualumo išreiškimu. 
Nors jei tu suvokei, jog sakinys mano atsakyme apie moralistes, buvo būtent apie tave - diskusija su tavim išties nebeįmanoma 

- Armaforza
- Forumo Liūtas
Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.

- Sergio
- Užblokuotas
Breinas wrote:Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.
Tai kad ir mano sutiktos tatuiruotos pislingos buvo visos...

- Armaforza
- Forumo Liūtas
Matyt - sutapimas... Ju pasiklausius, tatuiruotos moterys yra geris. O kam jos nepatinka, tie visi blogi...

- Kristina
- Forumo Naujokas
Sergio wrote:Kristina wrote:Atsakyk uz savo žodžius,,gal ir nuo manes gavai?daviau?tai tyliai buk tada.
O tu nepameni? Po šniurais buvai?

- Kristina
- Forumo Naujokas
Jei tau po sniuru vaidenasi tai nevartok,,nes lakia fantazija turi..o rodos suauges "vyras".

- Kristina
- Forumo Naujokas
Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.

- Sergio
- Užblokuotas
Kristina wrote:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
Sergio wrote:Kristina wrote:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti

- Sergio
- Užblokuotas
Kristina wrote:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
94 Reply by Konstantinas 2018-03-25 18:08 (edited by Konstantinas 2018-03-25 18:09)

- Konstantinas
- Forumo Legenda
Kristina wrote:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
ne visos moterys vertos pagarbos) pagarba reikia uzsitarnauti
95 Reply by Paslaptis 2018-03-25 18:18 (edited by Paslaptis 2018-03-25 18:19)

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.

- Alegra
- Forumo Legenda
Sergio wrote:Kristina wrote:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 

- MentalMentas
- Forumo Pradedantysis
kokia tatoo ir kur ziurint... ?

- Sergio
- Užblokuotas
Laimute wrote:Sergio wrote:Kristina wrote:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 
Aš geriausias! 
99 Reply by Alegra 2018-03-25 20:21 (edited by Laimute 2018-03-25 20:21)

- Alegra
- Forumo Legenda
Paslaptis wrote:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
Laimute wrote:Paslaptis wrote:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 
Ačiū, jūs lb.maloni, kaip visada. 
Pages Previous 1 2 3 4 5
You must login or register to post a reply