Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 81 по 100 из 100

- Anna
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Moterys su tatoo
Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)

- Aukštaūgė
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Anna пишет:Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)
Tavo žiniai, žmonės savanoriauja ne tam, kad išreikštų savo individualumą. Girdėjai tokį žodžius kaip "altruizmas", "atjauta"? 
Ir sugebėk tu man susieti savanoriavimą su individualumo išreiškimu. 
Nors jei tu suvokei, jog sakinys mano atsakyme apie moralistes, buvo būtent apie tave - diskusija su tavim išties nebeįmanoma 

- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.

- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Breinas пишет:Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.
Tai kad ir mano sutiktos tatuiruotos pislingos buvo visos...

- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Matyt - sutapimas... Ju pasiklausius, tatuiruotos moterys yra geris. O kam jos nepatinka, tie visi blogi...

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Sergio пишет:Kristina пишет:Atsakyk uz savo žodžius,,gal ir nuo manes gavai?daviau?tai tyliai buk tada.
O tu nepameni? Po šniurais buvai?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Jei tau po sniuru vaidenasi tai nevartok,,nes lakia fantazija turi..o rodos suauges "vyras".

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.

- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Kristina пишет:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Sergio пишет:Kristina пишет:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti

- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Kristina пишет:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
94 Ответ от Konstantinas 2018-03-25 18:08 (2018-03-25 18:09 отредактировано Konstantinas)

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Kristina пишет:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
ne visos moterys vertos pagarbos) pagarba reikia uzsitarnauti
95 Ответ от Paslaptis 2018-03-25 18:18 (2018-03-25 18:19 отредактировано Paslaptis)

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.

- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Sergio пишет:Kristina пишет:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 

- MentalMentas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
kokia tatoo ir kur ziurint... ?

- Sergio
- Užblokuotas
- Неактивен
Laimute пишет:Sergio пишет:Kristina пишет:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 
Aš geriausias! 
99 Ответ от Alegra 2018-03-25 20:21 (2018-03-25 20:21 отредактировано Laimute)

- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Paslaptis пишет:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Laimute пишет:Paslaptis пишет:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 
Ačiū, jūs lb.maloni, kaip visada. 
Сообщений с 81 по 100 из 100
Страницы Назад 1 2 3 4 5
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.