Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 100

- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Moterys su tatoo
Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)

- Aukštaūgė
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Anna parašė:Aukštaūge, Aukštaūge, tu tikrai manai, kad savanoriavimas yra individualumo išraiška?
mūsų lankos tikrai skirtingose kaimo pusėse.
ir nuo tatoo pereiti prie moralumo, savanoriavimo...
o gal tu manai, kad jei kitas žmogus išsako savo nuomonę, nesutampančią su tavo, tai čia jau moralų skatymas?
na, manyk :-)
Tavo žiniai, žmonės savanoriauja ne tam, kad išreikštų savo individualumą. Girdėjai tokį žodžius kaip "altruizmas", "atjauta"? 
Ir sugebėk tu man susieti savanoriavimą su individualumo išreiškimu. 
Nors jei tu suvokei, jog sakinys mano atsakyme apie moralistes, buvo būtent apie tave - diskusija su tavim išties nebeįmanoma 

- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.

- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Breinas parašė:Nereikia toli keliauti... Lyginkim Anuskos ir Aukstauges vidu, sugebejima suprasti... As nieko pries neturiu tatuiruotas... Man padeda suprasti iskart, kad su jomis nera reikalo turet reikalu... Aciu, kad iskart matosi...
Tatuiruote yra toks pats kvailas sprendimas, kaip nuspresti visa gyvenima vaikscioti tik su tokia pacia maike...))) Saviraiskos budu neturejimas ir nemokejimas rasti...
Cia tik mano nuomone ir tik mano sutiktos tatuiruotos buvo savalkos. Visos kitos su tatuiruotemis - tyros, kaip sloikas. Jums nera reikalo isizeisti.
Tai kad ir mano sutiktos tatuiruotos pislingos buvo visos...

- Armaforza
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Matyt - sutapimas... Ju pasiklausius, tatuiruotos moterys yra geris. O kam jos nepatinka, tie visi blogi...

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sergio parašė:Kristina parašė:Atsakyk uz savo žodžius,,gal ir nuo manes gavai?daviau?tai tyliai buk tada.
O tu nepameni? Po šniurais buvai?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Jei tau po sniuru vaidenasi tai nevartok,,nes lakia fantazija turi..o rodos suauges "vyras".

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.

- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Kristina parašė:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sergio parašė:Kristina parašė:Tai tie visi kurie taip mano lai apeina mane,,man ju nuomone yra nulis,svarbiausia zinau kas esu ir tiek.juk nepatinka lai neziuri,bet daryti isvadas apie zmogu del tatoo nu cia reik sugebeti dar taip.
Tau po šniuru nevaidenas?

- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti

- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Kristina parašė:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
94 Atsakymas nuo Konstantinas 2018-03-25 18:08 (redagavo Konstantinas 2018-03-25 18:09)

- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Kristina parašė:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
ne visos moterys vertos pagarbos) pagarba reikia uzsitarnauti
95 Atsakymas nuo Paslaptis 2018-03-25 18:18 (redagavo Paslaptis 2018-03-25 18:19)

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.

- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Sergio parašė:Kristina parašė:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 

- MentalMentas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
kokia tatoo ir kur ziurint... ?

- Sergio
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Laimute parašė:Sergio parašė:Kristina parašė:Sergio visu pirma nevartoju nieko,taip kad islieku blaivaus proto,bet pagarba moterims reik islaikyti
Gerbiu tada tave!
malacius 
Aš geriausias! 
99 Atsakymas nuo Alegra 2018-03-25 20:21 (redagavo Laimute 2018-03-25 20:21)

- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Paslaptis parašė:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 

- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Laimute parašė:Paslaptis parašė:Išeities taškas bendravime turėtų būti pagarba. Ji visa ko pradžia.
o...Marinute persikrikstijo...
grazus nikas labai. 
Ačiū, jūs lb.maloni, kaip visada. 
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 100
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.